Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum să eliminați toxinele din ficat, rinichi și vezică, în mod natural fără medicamente

Ficatul, rinichii și vezica urinară sunt toate organe importante, dar oamenii nu le au adesea în vedere, pe termen lung. S-ar putea să fiți destul de norocoși să aveți 2 rinichi, dar menținerea lor sănătoși vă poate salva viața.Avem câteva sfaturi simple care vă vor menține corpul sănătos pentru următorii ani.Noi am adunat câteva dintre cele mai importante sfaturi pentru a vă ajuta să vă mențineți ficatul, rinichii și vezica sănătoase.

1. Renunțați la sare și băuturi răcoritoare.


Multe dintre aceste alimente au devenit parte din dietele noastre zilnice, dar în realitate ar trebui să le mâncați doar cu moderatie .Acestea includ cafea , băuturi răcoritoare , sare și alimente bogate în proteine. Încercați să aveți un mini detox din fiecare câteva zile și faceți o pauză de la consumarea acestor alimente în jur de două ori pe săptămână.

2. Răsfățați-vă cu ceai, apă și suc de merișoare.


Acestea fiind spuse, mâncarea nu este dușmanul tău, deoarece există o mulțime de alimente pe care le poți adăuga la dieta ta pentru a ajuta la scăderea toxinelor din corpul tău. Acestea includ băuturi cum ar fi ceaiul verde , ceaiul de ghimbir și apa pură . Adăugarea mai multor fructe și legume la dieta dvs., în special merișoarele, poate ajuta, de asemenea, în această privință.Amintiți-vă, fructele sunt bune și pentru un mic dejun, un desert și chiar o gustare ușoară!

3. Luați vitamine.


Există multe plante de susținere care ajută și la menținerea sănătății renale ca vitamina B-6, omega-3 și citratul de potasiu. Toate cele 3 plante medicinale vă pot ajuta să reduceți șansa de a dezvolta pietre la rinichi. Multe dintre ele pot fi adăugate și prin multivitamine sau multiminerale ușor de luat.

4. Amintiți-vă să vă echilibrați sănătatea mentală și fizică.


Stresul nu este doar enervant, ci poate și să-și perturbe corpul, chiar dacă vă dăunează organelor . O rutină de meditație simplă, cum ar fi exercițiile de respirație, vă poate ajuta să vă gestionați stresul; respirația bine, de asemenea, ajută la oxigenarea întregului corp. Un alt tratament simplu, numit hidroterapie, utilizează apă pentru ameliorarea durerii, care vă poate ajuta sistemul circulator, precum și pentru a vă oferi corpului și minții o odihnă foarte necesară.

5. Încercați o detoxifiere a rinichilor timp de 2 zile.


Odată ce ați încorporat deja aceste sfaturi sănătoase în stilul de viață de zi cu zi, un curat frumos poate face cu adevărat minuni. Iată o mostră de curățare de 2 zile. Amintiți-vă să consultați medicul sau medicul specialist cu privire la modificările dietei dvs. pentru a vă asigura că o curățare este potrivită pentru dvs.
Micul dejun : Pentru prima masă a zilei, încercați să beți un suc simplu cu fructe, cum ar fi sucul de sfeclă cu merișoare sau un smoothie, de preferință unul făcut cu spanac.
Prânz : Pentru masa de prânz, dacă nu doriți să beți primele 2 mese ale zilei, puteți avea și cereale, adăugând fructele preferate.
Cina : Pentru mesele finale ale zilei, o salată frumoasă. Puteți adăuga proteinele preferate, care pot fi carne slabă sau tofu, o bucată de lămâie frumoasă sau fructele preferate – dar aveți grijă să nu exagerați.

6. Încercați exercițiile Kegel pentru vezica urinară.


S-ar putea să vă surprindă că există modalități prin care vă puteți ajuta vezica urinară, dar există. Dr. Arnold Kegel a dezvoltat aceste exerciții pelvine în 1948 pentru a ajuta femeile cu incontinență urinară de stres, mai ales după naștere sau menopauză. Dacă se face în mod regulat, acestea pot ajuta la prevenirea scurgerilor vezicii urinare. Este simplu, contractați-vă mușchii pelvieni și apoi relaxați-i, țineți fiecare câte un număr de 10. Faceți 30 dintre ei, 10 în picioare, 10 în timp ce ședea și 10 în timp ce vă întindeți. Efectuați această acțiune de 3 ori pe zi, ceea ce adaugă la 90 de contracții pe zi. Asigurați-vă că vezica este gol înainte de a le face. Și din moment ce nimeni nu poate vedea că faceți acest lucru, puteți face aceste exerciții în timp ce treceți prin rutina zilnică.

loading...

Add comment