Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
cura-cu-chefir-si-seminte

Cura cu chefir și semințe de in poate elimina până la 10 kilograme

Semințele de in au multe proprietăți de sănătate binecunoscute. Sunt folosite ca remediu acasă pentru diverse probleme, iar două dintre cele mai populare utilizări sunt curățarea colonului și arderea grăsimilor corporale.

Semințele de in sunt un puternic agent anticancerigen care are capacitatea de a bloca fluxul de estrogen, având un efect stimulator asupra acestui hormon (aceasta provine din conținutul ridicat de acizi grași omega-3). Semințele de in conțin o substanță care reglează și tensiunea arterială și funcția arterială, ceea ce o face o alegere excelentă pentru echilibrarea metabolismului grăsimilor, calciului și energiei.În același timp, semințele de in conțin și o mulțime de fibre alimentare, mai mult decât orice alte cereale, ceea ce o face un superaliment.Prin urmare, este foarte recomandat în diete pentru pierderea în greutate, pentru scăderea colesterolului și pentru prevenirea constipației.Semințele de in sunt ușor absorbite pentru a elimina toxinele din organism, pentru a reduce nivelul de colesterol și pentru a reduce conținutul de grăsimi și zahăr din sânge.

În combinație cu chefirul, acest amestec a curăța complet intestinele prin eliminarea oricărui „surplus” de materie solidă, mucus și paraziți, dar va menține microflora intestinală sănătoasă. Urmând această rețetă, de asemenea, vă va ajuta să pierdeți în greutate și să ardeți grăsimile mai rapid, având în același timp un efect pozitiv asupra reglării metabolismului lipidelor în general.

Pentru a avea rezultate bune va trebui să consumați următoarele mese preparate în loc de micul dejun obișnuit timp de trei săptămâni consecutive:

Săptămâna întâi: amestecați o lingură de făină de semințe de in cu 100 ml de chefir.
Săptămâna a doua: amestecați două linguri de făină de in cu 100 ml de chefir.
Săptămâna a treia: amestecați trei linguri de făină de semințe de in cu 150 ml de chefir.

În timpul zilei ar trebui să aveți grijă să mâncați cât mai sănătos posibil, cu multe legume, fructe, cereale integrale, nuci și să beți multă apă.Această rețetă trebuie consumată în fiecare zi timp de trei săptămâni. Vă va ajuta să slăbiți aproximativ 10 kilograme dacă este însoțită cu o dietă sănătoasă, exerciții fizice și multă apă.Este bine de știut ca daca aveți un metabolism mai lent, trebuie sa prelungiți dieta.

loading...

Add comment