Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ceai

Ceaiul care ar putea elimina chisturile ovariene și fibroamele uterine fără operație.Mod de preparare.

Cretișoara (Potentilla erecta) este o plantă cunoscută în medicina tradițională pentru diversele sale proprietăți benefice asupra sănătății.

Frunzele de zmeur sunt bine cunoscute ca și ceai consumat spre sfârșitul sarcinii. Ele ajută organismul să se pregătească pentru naștere. Similar crețișoarei, frunzele de zmeur au și proprietăți de reglare. Foarte benefică este o combinație de frunze de zmeur în prima și un ceai de crețișoară în a doua jumătate a ciclului.

Totodată există unele afirmații în medicina tradițională și în utilizarea plantelor medicinale care sugerează că frunzele de zmeură ar putea avea beneficii pentru sănătatea femeilor, inclusiv în tratarea chisturilor ovariene. Frunzele de zmeură sunt considerate a fi bogate în substanțe fitochimice, cum ar fi taninurile și flavonoidele, care pot avea anumite efecte antiinflamatorii și antioxidante. În medicina tradițională, frunzele de zmeură sunt adesea folosite pentru a susține sănătatea sistemului reproducător feminin.

Crețișoara este una dintre cele mai renumite plante pentru femei. Ameliorează durerile în timpul menstruației, sângerările menstruale abundente, reglează ciclul neregulat, previne crampele menstruale.

Cum se prepară?
Adunați ingredientele necesare: crețișoară uscată și frunze de zmeură. Puteți găsi aceste plante la magazinele naturiste sau online.Încălziți apă într-o oală până când ajunge la punctul de fierbere.Adăugați o lingură de crețișoară uscată și o mână de frunze de zmeură în apa clocotită. Cantitatea poate fi ajustată în funcție de preferințele dumneavoastră pentru intensitatea aromei.Lăsați amestecul să fiarbă timp de aproximativ 5-10 minute, astfel încât plantele să elibereze aromele și substanțele active în apă.Îndepărtați oala de pe foc și lăsați ceaiul să se odihnească timp de câteva minute, apoi strecurați.Servește ceaiul de crețișoară și zmeură cald și bucurați-vă de aroma și beneficiile sale.Dacă doriți, puteți adăuga îndulcitori naturali precum miere sau sirop de agave pentru a îmbunătăți gustul.

Crețișoara poate interacționa cu anumite medicamente și poate avea efecte secundare, de aceea este important să discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza plante medicinale sau suplimente.

loading...

Add comment