Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Acoperă firele albe în mod natural în doar câteva minute cu cuișoare și foi de dafin

Această rețetă tradițională folosește cuișoarele și foițele de dafin ca ingredientele principale pentru a crea o soluție care ar putea, conform unor credințe populare, să ajute la acoperirea firelor albe. Menționez că eficacitatea acestei rețete nu este dovedită științific, iar rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Rețeta pentru soluția de acoperire a firelor albe

Ingrediente:
10-15 cuișoare
8-10 foi de dafin
2 căni de apă

Mod de preparare:
Adaugă cuișoarele și foițele de dafin în două căni de apă și aduce amestecul la fierbere într-o cratiță.
Redu focul și lasă amestecul să fiarbă timp de aproximativ 15-20 de minute până când se reduce la jumătate.
Lasă lichidul să se răcească și apoi strecoară-l pentru a elimina cuișoarele și foile de dafin, obținând astfel o soluție lichidă.

Aplicare:
După ce lichidul s-a răcit suficient pentru a putea fi aplicat pe scalp, folosește-l ca o clătire finală, după șamponare.
Masează ușor scalpul cu această soluție și las-o să acționeze timp de câteva minute înainte de a o clăti cu apă curată.

Sfat important:
Rețetele tradiționale sau populare nu sunt susținute de dovezi științifice solide și pot să nu aibă același efect pentru toată lumea.
Înainte de a folosi orice tratament pentru păr, este recomandat să consulți un specialist în îngrijirea părului sau un dermatolog pentru sfaturi și recomandări personalizate.
Este important să ai așteptări realiste și să înțelegi că rezultatele pot să nu fie întotdeauna conforme cu așteptările, iar utilizarea acestor rețete ar trebui să fie făcută cu prudență și după consultarea unui specialist.

loading...

Add comment