Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Tămâia poate topi chisturile de pe ficat, plămâni, rinichi și ovare

Tămâia este utilizată de secole intregi pentru proprietatile sale antiinflamatorii, iar pe lângă asta estre una dintre cele mai bune modalități de a vă păstra camera frumos mirositoare. Cu toate acestea, are multe alte beneficii pe care oamenii nu le cunosc. Studiile au dovedit ca aceasta distruge celulele canceroase de la nivelul ovarelor.

Îmbunătățește circulația sanguină – Acidul Boswellic este un ingredient prezent în tămâie. Acidul Boswellic este cunoscut pentru efectele sale antiinflamatorii și îmbunătățește fluxul sanguin și circulația. Acest lucru ajută la combaterea efectelor inflamatorii ale artritei și chisturilor.

Ajută sistemul respirator – Tămâia vă poate ajuta să combateți bronșita, astmul, sinuzita, răceli frecvente și alergii. Doar inhalați o cantitate mică din ea în fiecare zi și veți vedea rezultate.

Vă poate ajuta să dormiți mai bine – Dacă aveți probleme cu somnul noaptea, tămâia poate fi la fel de eficientă ca pastilele de dormit. Aceasta ajută la reducerea anxietății prin încetinirea sistemului nervos, ceea ce determină corpul și mintea să se relaxeze. Există o mulțime de mirosuri pe care le puteți alege să vă ajute să vă faceți visele să miroase frumos. Lavandă, vanilie, iasomie și multe altele te pot ajuta să dormi.

Reduce cicatricile – dacă suferiți de o piele proastă, poate doriți să luați în considerare utilizarea tămâiei ca formă de tratament. Aceasta are proprietăți de a ajuta pielea să se vindece mai repede.

Îmbunătățește sistemul imunitar – Când ardem tămâie, poate fi folosit ca antiseptic și dezinfectant. Acesta poate fi aplicat la răni pentru a ajuta la prevenirea infecției, precum și pentru a ajuta la vindecarea rănilor interne.

Ajută la depresie și leziuni neurologice – Tămâia este una dintre beneficiile majore pentru ameliorarea depresiei și a leziunilor neurologice. S-a dovedit că extractele de tămâie ajută la reducerea depresiei și a leziunilor neurologice.

Tamaia este probabil cel mai puternic si mai cunoscut remediu din medicina populara magica romaneasca. O cura extraordinar de buna, ce topeste chisturile pe ficat, plamani sau rinichi, este cea bazata de tamaie.

După cum puteți vedea, există mai multe avantaje ale tămâii decât a face pur și simplu să miroasă frumos camera. Are alte beneficii care vă pot ajuta sănătatea și mentalitatea globală.

loading...

Add comment