Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 exerciții care vă vor subția talia vizibil

O burtică nu este prea plăcută, dar este nevoie de ceva timp pentru a scăpa de ea.Din fericire, există modalități eficiente disponibile care vă vor ajuta să rezolvați această problemă, cum ar fi aceste exerciții.Acestea se concentrează pe abdomen și talie, sunt ușor de realizat și nu au nevoie de niciun echipament special.Tot ceea ce te separă de o talie perfectă sunt doar 30 de minute de exerciții zilnice.De aceea noi am prezentat în continuare câteva antrenamente eficiente care vă vor recompensa cu un abdomen uimitor de plat.

1.
Aceste exerciții sunt minunate pentru a-ți lucra mușchii abdominali. Întinde-te pe covorașul tău de yoga, îndoiește-ți genunchii și pune picioarele în afară puțin mai largi decât lățimea umărului. Extindeți brațele cu palmele orientate spre interior.Expirați și trântiți torsul spre stânga pentru a vă atinge călcâiul stâng cu degetele mâinii stângi. Țineți această poziție pentru o secundă.Întoarceți încet la poziția inițială.Faceți același lucru cu partea dreaptă.Repetați de 30 de ori.

2.
Acest exercițiu arde grăsimile de pe șolduri.
Așezați-vă pe covoraș,pe partea dreaptă. Strângeți picioarele unul peste celălalt și puneți mâna stângă în spatele capului.Ridicați picioarele drepte de pe podea și aduceți trunchiul spre picioare, formând o formă „V”.Susține-te cu mâna ta dreaptă.Treceți încet înapoi la covorul de yoga.Repetați de 8 ori pentru fiecare parte.

3.
Îngenunchează-te pe genunchiul tău drept și pune mâna dreaptă pe covorul de yoga. Extindeți piciorul stâng și plasați mâna stângă în spatele capului.Aduceți-vă piciorul stâng la cotul stâng și răsturnarea.Țineți poziția pentru o secundă și reveniți încet, dar nu extindeți complet piciorul stâng. Țineți-l în aer.Repetați de 30 de ori pentru fiecare parte.

4.
Planșa este un exercițiu de bază care vă oferă o burtă plată.Așezați antebrațele pe covorașul de yoga și aliniați coatele sub umerii. Brațele ar trebui să fie paralele cu corpul la o distanță aproximativă a lățimii umărului.Corectați-vă gâtul și coloana vertebrală privindu-vă la un loc de pe podea undeva la aproximativ 30 de centimetri înaintea mâinilor.Aveți grijă ca, capul să fie în linie cu spatele.Țineți poziția timp de 20 de secunde.

5.
Întindeți covorul de yoga și extindeți picioarele și mâinile, făcând o poziție „X”.Ridicați umerii, o parte din corpul superior și picioarele de pe pământ și faceți coatele să vă întâlnească. Implicați-vă nucleul să vină.Țineți poziția o secundă și apoi reveniți încet la poziția inițială.Repetați de 20 de ori.

6.
Acest exercițiu se concentrează pe abdomenul tău, oblici și flexori ai șoldului. Nu numai că ajută la obținerea unei burtă plată, dar ajută și la arderea coapsei grase. Stați pe covorașul de yoga cu picioarele șoldului de la picioare și plasați-vă mâinile în spatele capului.Îndoiți mâna stângă și mutați genunchiul spre cotul drept.În timp ce faceți acest lucru, rotiți-vă trunchiul și faceți-vă genunchiul și cotul să se întâlnească.Reveniți la poziția inițială și repetați-o pe cealaltă parte.Repetați de 30 de ori.

7.
Mergi pe partea dreaptă pe covorașul de yoga. Stabilește-ți picioarele.Așezați mâna stângă pe lateral și puneți brațul stâng în spatele capului.Concentrați-vă tensiunea pe oblic și aduceți picioarele în sus. În același timp, ridicați corpul superior care duce cu cotul stâng.Țineți poziția pentru o secundă și reveniți încet la poziția inițială. Nu vă lăsați picioarele și umerii să atingă covorul de yoga.Repetați de 15 ori pentru ambele părți.

8.
Întinde-te pe spate pe un covor de yoga și pune-ți brațele drept în lateral pentru sprijin. Puneți-va picioarele si indoiti genunchii la un unghi de 90 de grade.Rotiți-vă picioarele în partea stângă, dar nu-i lăsați să atingă podeaua.Țineți această poziție pentru câteva secunde, apoi reveniți încet la poziția inițială.Repetați același lucru cu partea dreaptă.Repetați de 30 de ori.

loading...

Add comment