Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
pietre-la-rinichi

5 alimente care pot elimina pietrele la rinichi în mod natural.

Rinichii reprezintă un organ foarte important în organismul uman.Funcționarea lor optimă este necesară pentru a asigura mecanismul corect al organismului.La urma urmei, rinichii ajută la detoxifierea și filtrarea impurităților din sânge, eliminând produsele reziduale și reglând în continuare echilibrul fluidelor din organism. Rinichii excretă toxinele și excesul de apă în vezică pentru a fi eliminate sub formă de urină.Totuși, din diverse motive, dacă rinichii nu sunt capabili să excrete aceste toxine și deșeuri, încep să se dezvolte cristale sau minerale neprelucrate, care sunt cunoscute sub numele de pietre la rinichi.

Pietrele la rinichi pot fi de dimensiuni mici sau mari, în funcție de cât de gravă este situația. Pietrele mici la rinichi sunt mai ușor de tratat și eliminat.Iată în continuare o listă cu 5 alimente care pot elimina pietrele la rinichi în mod natural.

 1. Pepene verde
  Pepenele verde are în compoziție o cantitate mare de săruri de potasiu care ajută la reglarea nivelului de acid din urină.Pepenele verde este un diuretic, așa că acest amestec va da rinichilor o înroșire bună și va ajuta la îndepărtarea pietrelor și a cristalelor mici. Poate fi consumat sub formă de suc, fără zahăr sau îndulcitor sau sub formă de fruct.
 2. Curmale
  Curmele înmuiate în apă peste noapte și consumate după scoaterea semințelor funcționează bine pentru dizolvarea pietrelor la rinichi.Curmalele au o cantitate mare de fibre care ajută la scăderea riscului de a forma pietre la rinichi. De asemenea, conțin magneziu, care este responsabil pentru curățarea rinichilor.
 3. Lămâie
  Consumul zilnic de suc diluat de lămâie scade rata de formare a pietrelor.Este foarte util să amesteci sucul de lămâie cu apă caldă și să-l bei pe stomacul gol. Totodată poate dizolva cristalele de oxalat de calciu, cea mai comună componentă pentru pietrele la rinichi.
 4. Țelina
  Țelina este ca elixirul vieții când vine vorba de pietre la rinichi. Ajută la creșterea producției de urină și este un superaliment atunci când vine vorba de sănătatea rinichilor.Poate fi consumată sub formă de suc, ca și condiment sau semințe de țelină.
 5. Busuioc
  Busuiocul are cantități mari de acid acetic, o altă componentă care ajută la dizolvarea pietrelor la rinichi pe bază de calciu.Frunzele de busuioc sunt cunoscute pentru echilibrarea acidului uric.Consumul de suc de busuioc va sfârși prin a elimina pietrele la rinichi.

Recomandarea noastră este de a vă menține rinichii cât mai sănătoși.Beți multă apă, deoarece aceasta asigură hidratarea organismului și chiar ajută la reducerea creșterii pietrelor la rinichi. Schimbarea dietei, orientarea mai mult către alimente naturale va îmbunătăți sănătatea rinichilor.

loading...

Add comment