Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sirop-de-ceapa

Siropul de ceapă,o rețetă din bătrâni eficientă împotriva răcelilor

În sezonul rece, mulți oameni sunt tulburați de răceală și gripă.Din fericire, există o serie de remedii naturale care pot fi de ajutor. Ceapa este un expectorant natural și poate ajuta la eliminarea plămânilor de congestie prin subțierea secrețiilor. A fost folosită de mult timp ca remediu natural pentru răceală. Ca să nu mai vorbim de celelalte beneficii suplimentare ale cepei ca stimulator al sistemului imunitar, deoarece conține atât vitamina c, cât și fitochimice, care măresc eficacitatea vitaminei c în organism.

Ceapa conține compuși cu sulf care ajută la combaterea mucusului și promovează expulzarea mucusului din căile respiratorii. Ceapa este considerată a fi cele mai puternice antibiotice naturale, care pot combate atât infecțiile virale, cât și bacteriene și pot ameliora simptomele durerii în gât.Ceapa este un ingredient obișnuit și versatil vechi din remediile de casă indiene pentru tratarea febrei cronice. Ajută la scăderea temperaturii corpului și ameliorează durerile corporale cauzate de febră.

Poate că nu știți acest lucru, dar ceapa este grozavă și pentru a vindeca nasul înfundat.O lingură de suc de ceapă care are antioxidanți puternici te va scuti de răceala severă. De asemenea, puteți adăuga ceapă în salate și alimente pentru beneficii maxime

Cum se prepară siropul de ceapă.
Veți avea nevoie doar de trei ingrediente – ceapă, miere și lămâie. Tăiați ceapa în felii mari.Se amestecă sucul de lămâie cu mierea și se toarnă peste ceapă.Se pune amestecul într-un borcan și se lasă o zi într-un loc cald.Înainte de a se consuma, se trece printr-o sită. Acest amestec are un gust dulce plăcut, care poate fi administrat și copiilor.Mulți părinți se luptă să trateze bebelușii mici cu remedii naturale atunci când sunt răciți sau se confruntă cu tuse.Cel mai bine este să faceți acest sirop proaspăt în fiecare zi și să îl păstrați la frigider.

Ceapa a fost folosită în mod tradițional pentru tuse de sute de ani. Are calități expectorante și asta înseamnă că te ajută să tusești flegmă. Așa că ar trebui să folosești siropul fie când ai o tuse neproductivă sau o tuse productivă.Mierea vă va calma gâtul și are, de asemenea, calități antivirale și antibacteriene. Și lămâia este mai ales pentru aromă.

loading...

Add comment