Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
cainele-este-familie

Unii îi consideră doar niște animale,dar ei sunt defapt membri ai familiei

Animalele de companie nu sunt doar o sursă de divertisment sau un plus pentru gospodărie, ci sunt de fapt familia noastră.Nu poate nimeni nega realitatea că există o legătură foarte specială între câini și proprietarii de animale de companie.Câinii devin o parte importantă a vieții noastre și ne place să avem grijă de ei chiar și atunci când suferă de boli precum alergii ale pielii sau diferite infecții.Alături de ei, viața este mai frumoasă.Suntem dispuși să suferim prin tot ceea ce trec ei și invers.

De pe vremuri, câinii au fost numiți ca fiind „cei mai buni prieteni ai omului”. Un număr mare de proprietari de câini vor spune că această afirmație este sută la sută adevărată.

Câinele tău este fericit să te asculte vorbind despre orice vrei, doar să-ți audă vocea.Sunt însoțitorii perfecți atunci când vine vorba de o călătorie cu mașină.Sunt fericiți să-și scoată nasul pe o fereastră crăpată și să se bucure de mirosuri, în siguranță, cu centura de siguranță sau într-un pățut special.

Ca parte a familiei, recunoști valoarea lor pentru viața ta. Înțelegi că câinele tău este menit să rămână pentru totdeauna cu tine. Îi vei proteja de fiecare dată, așa cum te protejează ei.Îi plac cât mai multe îmbrățișări și câteva momente de mângâiere regulată.Le permiteți să se odihnească în poală, să doarmă în pat de mai multe ori sau să împartă timp prețios pe o canapea. Îți dai seama de importanța acestor momente, deoarece le oferă atenția ta nedivizată și îți întărește legătura.

La fel ca o legătură specială care există între alți membri ai familiei, cum ar fi părinți sau frați, urăști să-și bată cineva joc de prietenul tău patruped și îi iei apărarea mereu.Nu poți tolera ca cineva să spună ceva rău despre ei. Câinii ar putea avea obiceiul de a fi enervanți uneori, dar nu vei da cuiva permisiunea să vorbească de rău despre tovarășul tău canin.

Câinele se mulțumește cu orice îi poți oferi.Fie că este vorba de jucării noi, oase, mingi, lese și orice altceva cu care vii acasă, pentru el sunt doar cele mai grozave lucruri.El este încântat de fiecare dată când te vede.Când a fost ultima dată când un membru al familiei a alergat la ușă să te întâmpine, ți-a sărit în brațe și s-a comportat ca și cum ai fi cea mai importantă persoană din lume? Cam rar, am spune noi.Cu un câine, de fiecare dată când intri pe ușă te încarci de emoție. El este cel mai fericit câine din lume să te vadă de fiecare dată.

Poate că unii îi consideră doar niște simple animale și consideră că ar trebui să stea afară, în curte doar pentru simplul fapt că sunt animale, dar noi nu suntem de aceeași părere.Câinele face parte din familie, de aceea trebuie să îl îngrijești și îl hrănești cu atâta dragoste și afecțiune.Persoanele care au crescut cu câini acasă, pot spune exact cât de valoroși sunt acești patrupezi.Câinii înveselesc de fiecare dată ziua stâpânilor, de aceea majoritatea nu le oferă decât dragostea maximă și atenția specială pe care o merită cu adevărat.

loading...

Add comment