Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
merele-slabesc

Există câteva fructe care stimulează pierderea în greutate.5 dintre acestea sunt consumate foarte des de români

Când vine vorba de pierderea în greutate, multe persoane renunță foarte greu la dulciuri.Din păcate dulciurile sunt inamicul numărul 1 atunci când vreți să țineți o dietă.De aceea, noi vă propunem să înlocuiți dulciurile cu fructele, care nu numai că sunt gustoase, dar spre deosebire de dulciurile procesate, acestea sunt și sănătoase.Fructele sunt sărace în calorii și bogate în fibre, ceea ce ajută la pierderea în greutate.

Există anumite fructe care sunt mai bogate în fibre și pectină. Ambele funcționează ca arzătoare naturale de grăsimi, care vă pot ajuta să vă stimulați metabolismul și să vă ajute la pierderea în greutate. În plus, sunt încărcate cu vitamine, minerale și antioxidanți și sunt, de asemenea, sărace în grăsimi și calorii. Având în vedere toate aceste lucruri, prezentăm în continuare o listă cu cele mai bune fructe care stimulează pierderea în greutate. 5 dintre acestea sunt foarte des consumate de români.

 1. Mere.
  Aceste fructe sunt consumate de români pe toate perioada anului și se găsesc în magazine sau piețe la un preț destul de accesibil.Merele sunt considerate a fi cele mai bune fructe pentru pierderea în greutate, deoarece sunt sărace în calorii și bogate în fibre.Sunt și fructe sățioase, care îți dau senzația că nu mai ai nevoie de atâtea alimente pe parcursul zilei.Cercetările arată că merele se consumă cel mai bine întregi, decât sub formă de sucuri, pentru că reduc foamea și controlează apetitul.
 2. Banane.
  Bogate in fibre si amidon rezistent, bananele te vor face sa te simti satul mai mult timp, cu un numar mic de calorii. Acestea sunt vitale pentru orice plan sănătos de slăbire, fiind bogate în numeroși nutrienți, vitamine, antioxidanți.Bananele pot fi savurate ca o gustare, fie crude, fie gătite la o mare varietate de feluri de mâncare.
 3. Kiwi.
  Mai mult preferat pe perioada iernii, kiwi este o sursă excelentă de vitamina C, E, acid folic și fibre.Kiwi-urile sunt foarte hrănitoare, iar conținutul lor ridicat de fibre și conținut scăzut de calorii funcționează ca o magie pentru pierderea în greutate.Studiile arată că kiwi poate ajuta la controlul zahărului din sânge și îmbunătățirea colesterolului.
 4. Pepene verde.
  Pepenele verde conține aproximativ 90% apă, așa că nu numai că te ajută să rămâi hidratat, dar te ajută și să te simți mai plin pentru mai mult timp.Este unul dintre cele mai bune fructe pentru pierderea în grăsime și în greutate, datorită conținutului său ridicat de apă, vitamina C, fibre și arome.
 5. Pere.
  Perele sunt o sursă excelentă de vitamina C și un fruct perfect pentru pierderea în greutate.Este plin de fibre care te mențin sătul mai mult timp, deoarece este digerat lent.În plus, perele conțin ceva numit pectină care, hrănește bacteriile intestinale, îmbunătățește digestia, susține sănătatea intestinului și a fost asociată cu o scădere în greutate îmbunătățită.

O modalitate ușoară de a include fructe în dieta zilnică este să le strecorezi ca o gustare între mese.Deși consumul de fructe ajută la menținerea unei greutăți sănătoase, nu este soluția completă. Activitatea fizică regulată, somnul adecvat, alimentația atentă și gestionarea stresului, împreună cu o dietă sănătoasă, joacă un rol vital în pierderea în greutate și duce la rezultate mult mai bune.

loading...

Add comment