Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
bautura-de-slabit

Băutura care curăță ficatul și ajută la slăbit.Este nevoie doar de pătrunjel, țelină și lămâie.

Delicioasă și ușor de preparat, această băutură care poate fi preparată acasă și este bogată în nutrienți și poate arde calorii mai mult decât alte diete restrictive.Este destul de populară în rândul pasionaților de fitness datorită proprietăților sale de ardere a grăsimilor.

Oamenii consumă tot mai des produse de tip fast food și mâncare procesată, care dăunează organismului.Ficatul nostru este cunoscut ca fiind cea mai imperativă componentă care este responsabilă pentru pierderea în greutate, așa că dacă este plin de otrăvuri, procedura poate fi oprită, iar procesul de slăbire este mai lent și dificil.Din fericire, această băutură curăță ficatul de orice substanțe toxice care s-au cumulat.

Pătrunjelul are un conținut foarte scăzut de calorii, dar conține mulți nutrienți esențiali, cum ar fi vitaminele A, B, C și K și minerale fier și potasiu. Este bogat în clorofilă, care îmbunătățește detoxifierea și susține pierderea în greutate.Pătrunjelul ajută la reducerea retenției de apă și a balonării. Leguma este un diuretic natural, care ajută la eliminarea excesului de lichid fără a epuiza organismul de potasiu. Țelina oferă, de asemenea, fibre alimentare care stimulează digestia și pierderea în greutate.Procentul mare de apă și electroliți din țelină previne și mai mult deshidratarea, ceea ce reduce și balonarea.

Iar lămâia, considerată una dintre cele mai populare fructe citrice acide, este plină de vitamine, minerale, fitonutrienți și antioxidanți.Studiile au arătat că consumul de apă cu lămâie poate stimula metabolismul și menține hidratarea.Apa cu lămâie are un conținut foarte scăzut de calorii, poate ajuta, de asemenea, la promovarea sațietății și a săturației, ceea ce poate reduce aportul de calorii și poate contribui la pierderea în greutate

Cum se prepară această băutură.
Este nevoie de o legătură de pătrunjel verde, o lămâie, o cană cu apă și o tulpină de țelină.Se stoarce sucul de la lămâie.După care se amestecă ingredientele într-un blender împreună cu acesta.Băutura este gata și poate fi consumată.

Pentru a obține o pierdere optimă în greutate, se beau o cană pe stomacul gol, dimineața, timp de 5 zile.Se recomandă o pauză de 10 zile după acele 5 zile în care s-a consumat băutura și apoi se reia dacă mai este necesar.

loading...

Add comment