Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 lucruri care se întâmplă cu corpul dumneavoastră când mâncați mai puțin zahăr

Consumul excesiv de zahăr poate afecta grav sănătatea dumneavoastră. Aceasta duce la creșterea în greutate, la schimbări clare ale dispoziției și chiar la dependență. Nutriționiștii consideră că este mai periculos decât grăsimea, doar că trebuie să acordăm mai multă atenție cantității pe care o consumăm.

În general, dependența de zahăr pornește de la poftele intense care continuă în mod regulat. Aceste pofte de zahăr tind să vă facă să mâncați prea mult zahăr, ceea ce provoacă apoi mai multe pofte și, prin urmare, creează un ciclu vicios. Sănătatea inimii este unul dintre primele sisteme care se confruntă cu probleme atunci când dieta dvs. are un conținut ridicat de zahăr. Iată în continuare ce se întâmplă cu corpul dvs. atunci când începem să reducem consumul de zahăr la standardul zilnic recomandat.

Doza recomandată de zahăr pe zi este de maxim 6 lingurițe.

Cum vă veți simți după 2 zile fără zahăr?
Schimbările de dispoziție vor dispărea. Munca sistemului digestiv va reveni la normal. Corpul va începe să digere mult mai bine produsele alimentare.

Cum vă veți simți după o săptămână fără zahăr?
Veți simți un val de putere și energie în coprul dvs. Somnul se va îmbunătăți și va fi mai ușor să vă treziți dimineața.

Cum vă veți simți după 10 zile fără zahăr?
Tensiunea arterială va reveni la normal. În vasele de sânge va exista colesterol mai puțin dăunător.

Cum vă veți simți după o lună de zile fără zahăr?
Starea pielii tale se va îmbunătăți vizibil. Veți simți gustul mâncării mai acut. De asemenea, și mirosul se va îmbunătăți.

Cum vă veți simți după un an de zile fără zahăr?
Te vei simți mai puternic și mai plin de energie. Veți începe să pierdeți și în greutate. Imunitatea voastra se va imbunatati.

Cum vă veți simți după 5 ani de zile fără zahăr?
Veți arăta mai tineri decât contemporanii dvs. și veți avea probleme de sănătate mult mai rar decât înainte.

loading...

Add comment