Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Plimbările pe plajă toamna sau iarna tratează afecțiunile pulmonare și ne ține departe de gripă sau răceală

Vremea rece poate declanșa o gripă sau răceală și vă poate face mai vulnerabil la diferite boli.Răceala și gripa se răspândesc foarte ușor. Este atât de ușor pentru copii, prieteni sau familie să vă transmită infecțiile.Iată în continuare cum puteți sta departe de gripă și răceală și în acelați timp să tratați și afecțiunile pulmonare.

Este posibil să fie frig afară, dar aceasta nu este o scuză pentru a rămâne în interior. Studii recente au descoperit o mulțime de beneficii pentru sănătate care le aduc plimbările pe plajă iarna sau toamna.Terapia cu aerosoli este din ce in ce mai folosita de catre medici în tratarea infectiilor cailor respiratorii superioare și a afecțiunilor pulmonare.Aerosolii marini sunt cei mai indicati in tratarea bolilor din afectiunea ORL si pulmonare.

Plimbările pe plajă toamna sau iarna, când temperaturile nu sunt atât de ridicate, poate fi foarte benefică în fața alergiilor, organismul eliberând cortizol, un hormon care scade inflamatiile mucoasei nazale și bronhice.Prin expunerea la aerosoli marini, mucoasele se regenereaza, iar organismul pastreaza un nivel crescut de cortizol pentru a lupta impotriva alergenilor care îl bombardeaza zi cu zi. De asemenea, plimbările pe plajă ne țin departe de gripă și răceală.Terapia cu aerosoli crește imunitatea și reduc numărul de episoade de răceală și gripă de peste an.

De asemenea, diferite studii efectuate de-a lungul timpului au concluzionat că plimbările pe plajă produc schimbări în creier care ne fac mai fericiți.Ne ajută să oxigenăm creierul și să ne relaxăm mintea.

Terapia cu aerosoli marini se poate realiza in orice anotimp, indiferent de vremea de afara, dar este mai indicată în anotimpurile mai reci, cum ar fi iarna sau toamna.Este indicat ca plimbările pe plajă să dureze 30 de minute, timp de 20 de zile și să aibă loc măcar o dată pe an.Aceste cure trebuie evitate de pacientii care sufera de cardiopatie ischemica, cancer, tuberculoza sau cei care au suferit un accident vascular cerebral.Totodata, si pacientilor cu afectiuni cardiovasculare le sunt contraindicate curele cu aerosoli.Însă, cel mai bine este să vă consulați medicul înainte de a începe o cură cu aerosoli marini.

loading...

Add comment