Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 exerciții pentru femei, care ard grăsimea de pe brațe

Grăsimea vizibilă de pe brațe ar putea fi uneori o pierdere a încrederii în sine pentru unii oameni. Dacă brațele tale încăpățânate încep să te enerveze, atunci include exerciții cu gantere în rutina antrenamentului tău. Utilizarea ganterelor este esențială pentru că ajută tonusul muschilor, arde grăsimile în diferite zone și îmbunătățește rezistența. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți greutatea potrivită și să începeți.
Antrenamentul pentru brațe trebuie să fie o parte importantă a rutinei zilnice. Suntem bucuroși să împărtășim împreună cu dvs. lista uimitoare de exerciții eficiente, pentru a vă ajuta să obțineți brațele pe care le-ați dorit întotdeauna.

1.
Acest exercițiu este foarte eficient pentru că lucrează la umer și mușchii brațelor. Acest exercițiu poate fi efectuat fie în picioare, fie pe o bancă obișnuită cu sprijin pe spate.
Stați pe podea și țineți gantera în fiecare mână.Ridicați ganterele la înălțimea umărului.Rotiți încheieturile pentru a vă asigura că palmele sunt îndreptate în față.Expirați și împingeți ganterele în sus.Luați o mică pauză și, încet, coborâți ganterele înapoi în umăr, în timp ce inhalați.Repetați de 30 de ori.

2. Extensie de triceps deasupra capului.


Extensia de triceps deasupra capului este potrivită pentru a-ți antrena mușchii tricepsului.De asemenea, puteți folosi o frânghie elastică în locul unei gantere pentru acest exercițiu.
Stați pe o bancă (cu suportul din spate sau fără) și țineți o gantere cu ambele mâini. Extindeți-vă brațele complet și ridicați gantera în sus.Îndoiți-vă de coate și coborâți ganterele din spatele capului. Țineți coatele stabile și opriți-vă o secundă.Extindeți brațele și reveniți la poziția inițială.Repetați de 20 de ori.

3.


Aceste exerciții sunt simple, eficiente și excelente pentru a vă scoate bicepsul , pentru a vă sculpta brațele și a vă face corpul superior mai puternic și mai potrivit. Stați cu picioarele la distanță de șold și țineți ganterele în mâini.Extindeți brațele pe deplin cu o ușoară îndoire a cotului.Aduceți ganterele spre umerii dvs.Coborâți încet înapoi în poziția inițială.Repetați de 30 de ori.

4.


Una dintre cele mai ușoare căi de a realiza brațe frumoase este întărirea tricepsului. Pentru a efectua acest exercițiu puteți folosi o bancă, un scaun stabil, canapeaua sau un perete.Poziționați mâinile pe o bancă sau pe un scaun și lăsați-vă picioarele în fața dvs.Glisați fesele de pe scaun. Păstrați coatele ușor îndoite pentru a menține tensiunea în triceps.Coborâți încet corpul spre podea cu ajutorul coatelor, până când sunt la un unghi de aproximativ 90 de grade. Asigurați-vă că țineți spatele aproape de scaun.Țineți această poziție pentru o secundă, apoi apăsați în jos în scaun pentru a îndrepta coatele.Repetați de 15 ori.

 

5. Ridicări laterale.


Țineți o ganteră în fiecare mână, cu brațele lângă corp, cu palmele îndreptate spre interior și există o ușoară îndoire în genunchi.Ținând brațele drepte, ridicați ganterele în lateral, dar nu mai sus decât umerii.Asigurați-vă că spatele este drept și că genunchii sunt ușor îndoiți.Coborâți încet ganterele în poziția inițială.Repetați de 30 de ori.Coborâți încet greutatea pentru a simți tensiunea în mușchi.

loading...

Add comment