Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Banii pot cosmetiza un chip,însă niciodată un caracter.

Banii pot cumpăra o mulțime de lucruri frumoase, dar totuși există unele lucruri pe care banii nu le pot cumpăra.

Benjamin Franklin a spus odată următoarele: „Banii nu l-au făcut niciodată fericit pe om și nici nu o vor face; nu există nimic în natura sa care să producă fericire. Cu cât cineva are mai mult, cu atât dorește mai mult.” De-a lungul timpului s-a demonstrat a fi foarte adevărată această frază.

Atunci când vorbim despre faptul că banii pot cosmetiza un chip, aici ne referim strict la faptul că în zilele noastre, cu bani poți înfrumuseța aspectul fizic foarte ușor.Banii pot cumpăra haine,cosmetice și haine de branduri faimoase dar nu pot cumpăra frumusețea interioară.Ei pot cumpăra bijuterii scumpe, dar nu pot cumpăra iubirea de sine.Pot cumpăra ceasuri scumpe, dar nu pot câștiga timp în viață.Banii vă pot ajuta să experimentați luxul, dar nu pot cumpăra totul.

În realitate,banii sunt cei care ne asigură existența de zi cu zi și o viață decentă.Fără bani nu am putea supraviețui.Uneori ei au chiar puterea de a determina momente fericite sau triste pentru unii oameni. Dar, un lucru foarte important pe care banii nu îl pot cosmetiza este caracterul.Acesta are mult de-a face cu experiența și învățarea.Este o vorbă destul de populară că dacă caracterul este pierdut, atunci totul este pierdut. Și este atât de adevărat în viața noastră. Dacă nu ești un om cu un caracter puternic, atunci nu poți câștiga respect.Chiar nu contează cât de mare este mașina sau casa ta.Banii nu pot cumpăra caracter, este ceva pe care îl obții prin muncă grea de-a lungul vieții.

Caracterul este suma atitudinii unei persoane. Atitudinea are legătură cu felul în care te comporți și, deși banii pot influența într-un anumit fel caracterul unei persoane, nu pot cumpăra unul bun.

Din ceea ce am învățat în ani de zile despre bani, e că ei ajută la a face viața mai ușoară, mai confortabilă și mai bună. Dar a avea o credință greșită că banii pot cumpăra orice dăunează vieții mai mult decât orice bine.Aveți totuși grijă să cheltuiți banii și timpul cu înțelepciune. Nu vă pierdeți sau nu vă gestionați greșit sănătatea încercând să obțineți bani.În concluzie, banii v-ar putea îndeplini unele nevoile materiale, dar nu pot cumpărat totul. Dacă găsiți aceste sfaturi utile și aplicabile în viața ta de zi cu zi, împărtășiți-le cu prietenii sau cei dragi, pentru a putea schimba viața mai multor oameni.

loading...

Add comment