Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Soția mea este mai importantă decât copiii mei

Scriitorul și tatăl mai multor copii, Mike Berry, explică în blogul său de ce soția lui are mai multă importanță decât copiii lui și de ce această idee ar trebui adoptată de fiecare familie. Articolul din blog a devenit foarte popular, unii au criticat autorul, în timp ce alții au fost inspirați de el, deoarece și-a schimbat într-adevăr modul de gândire.
Mike și soția lui, Kristin , cresc 8 copii adoptați. Ei s-au căsătorit de 17 ani și desfășoară activități sociale active pentru a ajuta alte familii să facă față problemelor și să construiască o relație armonioasă.

Am fost părinți timp de 15 ani și copiii nu ne-au luat niciodată tot timpul. Soția mea și cu mine petrecem mult timp cu copiii noștri, dar niciodată 24/7. Ne iubim copiii și, bineînțeles, ei joacă un rol imens în viața noastră. Ei se pot baza întotdeauna pe noi și pot primi ajutorul și sprijinul nostru.Dar în afară de copii, există „noi”. Relația noastră . Kristin și cu mine trebuie să ne asigurăm întotdeauna că căsnicia noastră este puternică și sănătoasă. Există mai multe motive pentru care este important și aici sunt 4 dintre ele.

1. O căsnicie sănătoasă este piesa de rezistență a casei.
Copiii nu sunt piatra de temelie a familiei tale. Ei sunt o mare parte din ea, dar ei nu sunt cei care dețin această structură haotică numită familie. Cea mai importantă parte a familiei este tu și soția ta, soțul tău sau partenerul tău. Tu ești tu care ai toată responsabilitatea. Și copiii își aleg căile pe baza exemplului tău.

2. Înaintea lor, am fost noi.
Înainte de a exista ei, am fost noi doi. Ne-am îndrăgostit, am pierdut orele împreună, am vorbit toată noaptea, apoi am decis să fim împreună pentru totdeauna. Am fost la începutul căii. Și am început toata chestia asta cu familia. Apoi am avut copiii noștri frumoși. Bineînțeles, suntem bucuroși ca ii avem. Dar căsnicia noastră este sacră. Și trebuie să facem totul pentru a o proteja.

3. După ei, vom fi tot noi.
Nimic nu ține la nesfârșit. Va veni un moment în care copiii vor crește și vor părăsi cuibul. Nu știu despre tine, dar nu există niciun loc în casa mea pentru un copil de 30 de ani. Deci, când părăsesc casa, au propriile familii și își cresc copiii, aș vrea ca relația mea cu soția mea să rămână la fel de puternică și intimă ca la începuturile ei.Și pentru a avea un astfel de viitor, trebuie să lucrăm la această relație de pe acum.

4. Trebuie să stabilim un exemplu viitor.
Așa cum am menționat mai înainte, copiii ne vad și învață de la noi. Ei fac ceea ce facem și urmăresc fiecare pas. Vreau ca și copiii mei să crească cu o atitudine normală față de întâlniri, dragoste și familie. Și vreau ca și căsnicia noastră să fie un exemplu pentru ei. Deci, soția mea vine în fața copiilor mei. Suntem foarte apropiați, îi iubesc la fel de mult, dar totuși după soția mea. La sfârșitul zilei, toți tindem să fim obosiți și tensionați.

Și da, copiii dvs. au nevoie de tine, sunt foarte importanți. Nu hobby-ul tău, nu prietenii tăi, nu slujba ta. Dar ai grija mai întâi de relația ta. Când copiii văd că părinții lor se iubesc, sunt siguri că părinții îi iubesc . Dar cel mai important lucru este că vor avea încredere în ei înșiși și în lumea din jurul lor.

loading...

Add comment