Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Săgetătorul este cel mai bun prieten pentru o viață întreagă! Iată 6 motive, care te vor convinge

Sagetatorul este cel mai bun prieten pentru o viata intreaga! Iata 6 motive, care te vor convinge

Fiecare dintre noi are nevoie de acel prieten care sa ne fie alaturi atunci cand avem nevoie si sa nu ne judece pentru ceea ce facem. Se pare ca cea mai buna candidatura in acest sens este sagetatorul.

Sagetatorul este acel prieten la care viseaza oricine, pretuieste-l daca l-ai gasit.

Iata de ce:

1.Sunt generosi
Desi ei au nevoie de ceva timp ca sa devina apropiati cuiva, in scurt timp vei intelege cat de mare este inima lor. Sagetatorii ii plaseaza pe cei din jur pe primul loc si te vor ajuta cu placere atunci cand va fi cazul. Ei pot lasa toate treburile lor balta si vor veni la tine pentru a te sustine.

2.Sunt devotati
Nu doar leii se pot lauda cu o astfel de calitate. Si sagetatorii sunt niste persoane devotate, in privinta lor nu trebuie sa-ti faci griji ca iti vor infige un cutit in spate. Poti avea toata increderea ca iti vor fi alaturi in momentele grele.

3.Sunt directi
Inca o trasatura a sagetatorilor pe care unii o iubesc, iar altii o urasc este faptul ca acestia spun lucrurilor pe nume. Ei vor fi sinceri cu tine si iti vor da intotdeauna un sfat obiectiv. Ei iti doresc doar binele, de aceea prefera sa-ti spuna un adevar amar, decat o minciuna dulce.

4.Sunt excentrici
Fiecare dintre noi are stranietatile sale, insa cele ale sagetatorului te fac sa te simti liber si nebunatic in compania lui. Astfel se creaza in relatia voastra acea libertate care va permite sa va relaxati, sa fiti ambii sinceri si adevarati.

5.Sunt activi
In orice aventura ai de gand sa pornesti, sagetatorii te vor insoti fara probleme. Ei iubesc senzatiile noi si sunt gata sa faca orice le provoaca admiratia. Este prietenul ideal cu care sa te distrezi.

6.Sunt optimisti
Optimismul lor pur si simplu radiaza. Pe langa sustinerea lor, ei iti vor insufla si acea speranta ca tot raul e trecator. Sagetatorul este alaturi ca sa-ti aminteasca ca soarele va rasari din nou.

Sursa: https://totcetrebuiesastii.com

loading...

Add comment