Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă ai un prieten din zodia TAUR, vei recunoaște în el aceste 5 trăsături.

Un nativ în Taur va fi întotdeauna un prieten bun. Dacă ai un prieten din zodia Taur, acesta este probabil cel mai apropiat, cei mai loial și fidel om din viața ta. Uneori poate fi ciudat, alteori poate fi extrem de încăpățânat, dar și el apreciază prietenia adevărată.

Dacă ai un prieten din zodia TAUR, vei recunoaște în el aceste 5 trăsături.

1.Taurul este loial.

Taurul este cunoscut pentru loialitatea sa şi pentru faptul că se dedică total celor la care ţine şi cu care îşi petrece timpul. Deşi uneori poate fi superficial şi iritat, dacă te iubeşte acum, te va iubi mereu. Nativii acestei zodii sunt persoanele în care poți să-ți pui încrederea .

2.Taurul te acceptă așa cum ești.

Taurul nu te va trăda niciodată. El iubește oamenii pe care i-a ales în viața sa. Dar dacă îl trădezi, nu te va ierta. Dacă o va face o dată, atunci a doua trădare îl va lipsi de puterea de a respira. În direcția ta, desigur.

Taurul este sociabil și simte bine oamenii. Îi acceptă complet, cu toate neajunsurile și ciudățeniile lor, se adaptează cu ușurință oamenilor noi.

Taurul poate avea propriile probleme și dezacorduri interne, dar nu-i împovărează pe alții cu ele. Își face prieteni destul de ușor, deoarece oamenii apreciază sentimentul de stabilitate și securitate pe care îl emană.

3.Alături de Taur te simți protejat.

Taurul este unic prin faptul că liniștea pe care o emană te face să te simți în siguranță în orice moment al zilei sau nopții. Este încrezător în sine și oamenii de lângă el trăiesc în același mod – lin și calm. Cu el nu te simți vulnerabil.

Taurul este curajos și direct. Este suficient de puternic pentru a-și rezolva problemele și de a te susține fără a te împovăra cu problemele sale. O calitate neprețuită, nu-i așa?

4.Taurul poate fi încăpățânat

Taurul are multe trăsături pozitive, însă dezavantajul lor principal este încăpățânarea! Deși încăpățânarea poate fi una dintre slăbiciunile lor, aceasta poate fi văzută și ca un atribut pozitiv, deoarece pot rămâne la aceleași proiecte ani de zile sau până la finalizarea lor.

5.Taurul are o voință de fier.

Taurii izbucnesc foarte rar, dar cu efecte pe termen foarte lung pentru aceia care îndrăznesc să li se ridice împotrivă. Visători şi aparent inofensivi, Taurii ascund o voinţă de fier.

Sufletul său iubitor și răbdător intenționează să creeze o lume mai bună pentru prietenii și familia sa. Se va bucura de stabilitate, rutină, va lucra din greu și încet, încet va reuși în toate!

loading...

Add comment