Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum va fi anul 2019 pentru Lei?

Semnul Leu este condus de Soare, un semn de foc, și este al doilea semn astrologic al vremii. În 2019, nativii leu trebuie să facă totul cu un zâmbet pe fețele lor și este cunoscut faptul că o lună de muncă grea este urmată de cel puțin o zi de petreceri reale. În 2019 Leii vor fi foarte devotați și această loialitate se va manifesta față de prieteni, dar și față de familie și partenerul lor de viață. Primele câteva luni se concentrează mai mult pe prieteni și relații, atât pe dragoste, cât și pe cel financiar, și puteți avea câteva surprize venite la începutul anului prin intermediul unei alte persoane.

Oportunități personale pentru Leu.
În 2019 aveți mai multă energie și un entuziasm aparte. Cei născuți în perioada 11-17 august se află într-o fază de creștere majoră în acest an, iar la sfârșitul lunii august vă veți atinge un obiectiv. Există câteva perioade din 2019 în care planificarea slabă vă poate provoca îngrijorare.

Bani
Aveți ocazia să creșteți bugetul în acest an prin munca pe care o faceți.Septembrie și octombrie sunt cele mai bune luni ale anului pentru dvs. și este posibil un parteneriat care va aduce îmbunătățiri.

Dragoste
Primele luni ale anului, este perioada din an pentru a crea noi asociații, a intra în cluburi sau a face parte dintr-o nouă echipă.Cei născuți în perioada 1-9 august vor trebui să fie conștienți atunci când se întâlnesc cu oameni noi, deoarece poate exista o confuzie sau un mister pentru acest grup.

Carieră
Nu există motive pentru schimbări majore în locul dvs. de muncă, dar modul în care faceți acest lucru va trebui să fie mai profesionist în acest an. Luna Mai ar putea aduce unele schimbări și, cel mai probabil, implică călătorii în aer liber.

Sănătate
În anul 2019 nativii zodiei Leu vor fi predispuși la infecții. Trebuie să aveți mare grijă și să le tratați din timp, până nu ajungeți la complicații.

loading...

Add comment