Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sagetator-prieten-bun

5 motive pentru care săgetătorul poate fi un adevărat prieten pe viață.

Dacă ai nevoie de un tip special de persoană care te va înțelege toată viața, atunci ai nevoie de un nativ al zodiei Săgetător.Un Săgetător este în esență cel mai bun prieten pe care îl poate avea cineva.Este genul de persoană care te înveselește imediat și n-ai cum să nu o iubești.Gândește-te la fiecare Săgetător pe care-l cunoști și vei găsi un zâmbet desenat pe fața ta, pentru că asta fac ei… Ei provoacă fericire în viața tuturor.

În continuare enumerăm 6 motive care te vor convinge că Săgetătorul este cel mai bun prieten pentru o viață întreagă.
1.Săgetătorul are o inimă mare și multă dragoste de oferit.
Dragostea autentică, grija, efortul și compasiunea care o oferă fiecărei persoane din viața sa, îl face să fie atât de special.Are o natură protectoare care îi face să fie alături în orice moment și să susțină toate deciziile, fie ele bune sau rele.

2.Săgetătorul este loial.
O calitate proeminentă în viața Săgetătorului este loialitatea.Nu trebuie să vă faceți griji atunci când aveți de-a face cu acești nativ că vă vor înjunghia pe la spate sau vă vor deveni dușmani peste noapte.Din momentul în care le-ai devenit prieten, ei te vor considera ca a doua casă și vor încerca să facă totul pe placul tău.

3.Săgetătorul are „coloană vertebrală”.
Este una dintre zodiile care îți va spune adevărul chiar și atunci când nu vrei să-l auzi.Aceștia se comportă ca propria ta conștiință și voce interioară pe care pur și simplu nu le poți ignora.

4.Este aventuros și este curios să încerce lucruri noi.
Indiferent de aventura pe care ai putea să o cauți, fie că este o ieșire cu cortul sau o noapte în club, adaugă pe lista și prietenul sau prietena Săgetător.Este genul de persoană care se plictisește repede și urăște ideea de a face în fiecare zi același lucru.Latura lor aventuroasă caută constant să încerce lucruri noi și au o adevărată sete de viață care îi face pe alții să se simtă mai vii fiind în preajma lor.

5.Săgetătorii sunt optimiști convinși.
Optimismul și pozitivitatea este mereu prezentă în viața unui Săgetător.Dacă cunoașteți vreun Săgetător, probabil că ați observat deja acest lucru.El tinde să fie entuziasmat de viață și optimist cu privire la viitor.Nu le este frică să țintească sus și cred cu tărie în visele lor.De aceea, este bine să ai pe aproape o astfel de persoană.

Să ai un Săgetător ca prieten, poate fi una dintre cele mai pline de satisfacții și de durată prietenii pe care le vei avea.Mulțumiți lui Dumnezeu pentru fiecare Săgetător pe care îl aveți în viața voastră.Acești nativi sunt cu adevărat speciali.

loading...

Add comment