Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Care este cel mai norocos semn din zodiac?

Unele semne zodiacale par să atragă norocul oriunde merg, în timp ce alții simt că întotdeauna trag paiele scurte în tot ceea ce fac. Pentru a afla dacă este mai probabil să câștigi lotul sau să fii victima unei serii de evenimente rele, trebuie să te uiți mai atent la ce semne sunt considerate a fi cele mai norocoase, nu-i așa? Noi îți vom arăta în continuare.

Berbec: norocul lor poate fi uneori dur.
Când Berbecul este pe val tinde să fie într-adevăr foarte norocos. Dar când universul nu este pe partea lor, ei se pot găsi într-o direcție destul de dură de ghinion. Ei trebuie să profite la maximum de acest lucru atunci când universul este de partea lor și să încerce să nu meargă „all-in” atunci când nu e nevoie.

Taur: norocos în unele zone … în altele nu atât de mult.
Personalitatea Taurului tinde să fie extrem de norocoasă în unele zone, în altele nu prea mult. Când vine vorba de cariera lor și de obiectivele financiare, ei tind să-i facă să meargă pentru ei, dar în alte domenii cum ar fi viața lor amoroasă.Uneori pot simți ca și cum nu pot să-și ia o pauză.

Gemeni: nu este chiar cel mai norocos semn din zodiac.
Uneori, Gemenii pot simți ca și cum întregul univers este împotriva lor. Ei pot încerca să facă tot ce le stă în putință pentru a se asigura că stelele se aliniază pentru ei. Nu este întotdeauna ușor să fiți în zodia Gemeni.

Rac: norocul lor se poate schimba zi de zi.
Racul se poate schimba dramatic în funcție de ziua săptămânii. Când norocul se află pe partea lor, ei se găsesc cu adevărat pe „val”, totul se potrivește perfect. Dar atunci când norocul nu este pe partea lor – lucrurile pot lua o schimbare serioasă pentru cel mai rău.

Leul: cu siguranta pe partea norocoasa.
Personalitatea Leului este unul dintre acele semne care uneori se pare că norocul este mereu pe partea lor, ducând adesea la invidie față de alte semne mai puțin norocoase. Ei pot face lucrurile să pară prea ușoare. Este doar unul dintre avantajele de a fi un Leu.

Fecioara: au universul de partea lor.
Fecioarele tind să facă bine în viață parțial pentru că au o etică profesională foarte bună. Dar, pe lângă acestea, au tendința de a fi destul de norocoși. Combinați aceste două caracteristici și este ușor să vedeți de ce acestea sunt adesea încheiate fiind unii dintre cei mai de succes oameni din zodiac.

Balanta: nu pot conta cu adevarat pe noroc.
Pentru că norocul pentru Balanță nu este ceva pe care se poate baza întotdeauna. Nu e vorba de faptul că sunt mai ales ghinioniști, dar nu intră întotdeauna în bine. Din fericire, Balanței nu-i place sa se bazeze prea mult pe „noroc” pentru a merge inainte, in schimb isi fac propriul noroc prin munca grea si perseverenta.

Scorpion: când vine vorba de noroc, știe ce înseamnă.
Cand vine vorba de noroc Scorpionii au avut cu siguranta un avantaj. Ei trebuie doar să fie atenți să nu-l accepte sau altfel ei se pot găsi aruncați departe de multe oportunități pe care le oferă universul asupra lor.

Sagetator: uneori, poate simti ca toti ceilalti primesc norocul.
Sagetatorul nu este genul care să-și păcălească prea mult timp, dar nu există nici o îndoială că norocul lor poate fi destul de îngrozitor în acele vremuri. Ei se pot întreba de ce alții din jurul lor par să prindă pauză după pauză, în timp ce ei trebuie să muncească mult mai greu să ajungă la vârful pachetului.

Capricorn: nici măcar nu vorbiți despre noroc cu ei.
Oh, săracul Capricorn. Uneori pot lucra atât de greu pentru a merge mai departe doar pentru a găsi lucruri care sunt în totalitate sub control, doar le-a revenit din când în când. Ei se pot simți ca dungile lor de ghinion, care au trecut eternitatea, dar din fericire au obținut etica muncii pentru a reveni, indiferent cât de multe obstacole le-a aruncat universul.

Varsatorul: norocul lor este peste tot.
La fel ca personalitatea lor, norocul Vărsătorului poate fi destul de imprevizibil. În câteva zile, vor fi tot ceea ce se întâmplă pentru ei, iar în alte zile vor întâmpina atât de mult noroc, încât simt că vor să renunțe la tot. Dar chiar și atunci când lucrurile nu merg bine pentru ei, ei au puterea de a continua să lupte până când au dreptate.

Pesti: cu adevarat norocosi in unele momente … si cu adevarat nefericiti in altele.
Pentru Pesti, norocul lor poate fi destul de extrem, indiferent daca este mai bine sau mai rau. Uneori se vor „lovi” de oportunități fenomenale și se vor găsi fără efort atrăgând tot ce vor. În timp ce în alte momente se găsesc atât de împotmoliți, încât universul le aruncă atâta ghinion.

loading...

Add comment