Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a fi cu un Berbec

1. Berbecii sunt curajoși.
Berbecul este cel mai curajos semn zodiacal. Inima unui Berbec este neînfricată. Ei vă vor face să vă simțiți vii așa cum nu v-ați simțit niciodată înainte. El va fi întotdeauna acolo când ai nevoie și nu va renunța niciodată la tine, indiferent de ce se întâmplă. Nu conteaza daca drumul este plin de obtacole, un Berbec va merge pana la capătul lumii pentru a te intalni.

2. Sunt impulsivi.
Ei simt lucrurile intens și puternic. Te sărută cu pasiune și te enervează și cu aceeași pasiune. Când un Berbec devine nebun,să nu te apropii de el. Dați-i timp pentru a-și procesa emoțiile intense. Berbecul ar putea spune multe lucruri dureroase în acest moment și va regreta foarte mult după aceea

3. Au o inimă mare și multă dragoste de oferit.
Ei vă dau multe șanse. Ei te iartă pentru neajunsurile tale. Te lăsă să-i vezi inima, te lăsă să-i citești mintea, te lăsă să intri la ei în casă.

4. Sunt aventuroși.
Au un simț al umorului fantastic și multe idei nebunești. Îi place să meargă în locuri noi. Îi place să descopere necunoscutul. Dați-le spațiu pentru a trăi viața și vor fi cu tine pentru totdeauna.

5. Se plictisesc cu ușurință.
Nu este nimic pe lume, ce Berbecul urăște mai mult decât să se plictisească. El își schimbă mereu cariera și se îndreaptă spre ceva mai bun. Schimbă lucrurile în permanență. Ar putea fi o provocare să ții pasul cu ei, dar ei nu te vor dezamăgi.

6. Sunt protectori.
Berbecii sunt protectori prin natura lor. Ei se ocupă de oamenii cărora le pasă și le oferă dragostea. Ei au grijă de lucrurile care contează pentru ei, cât și de oamenii care contează.

7. Sunt independenți.
Le place să se descurce singuri. S-ar putea să trebuiască să-l înveți pe Berbec cum să ceară ajutor, deoarece nu îți va cere să faci lucruri pentru el, deoarece este obișnuit să facă lucrurile singur.

loading...

Add comment