Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

In Romania se respira cel mai pur aer de pe planeta. 6 locuri spectaculoase cu efect terapeutic pe care trebuie sa le vizitezi!

Desi pare greu de crezut, in Romania se respira mai bine decat in Elvetia! Ce-i drept, doar in anumite zone ale tarii, pe care le poti transforma in destinatii inedite pentru vacantele tale. Sunt locurile mioritice unde poti face o „cura” zdravana de aer proaspat, dincolo de betoanele si noxele citadine, noteaza one.ro Vrei sa scapi de poluarea din orasul tau? Sa fugi departe de betoanele incinse de canicula si de zgomotul infernal al claxoanelor? Ce zici de o escapada in locurile cu cel mai curat aer din Romania?

Iata care sunt zonele linistite, cu privelisti incantatoare, unde te poti relaxa si unde poti respira aer proaspat, potrivit one.ro:

1.Poiana Marului se afla la 150 de kilometri de Timisoara si este unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Banat;

2.Salina Slanic se afla la aproximativ 100 de kilometri de Bucuresti;

3.Cluj-Napoca. Orasul din inima Transilvaniei a fost desemnat locul unde se respira cel mai curat aer din Europa, potrivit unui clasament intocmit de Asociatia Respire;

4.Botosani. Potrivit normelor impuse de Uniunea Europeana, Botosaniul este singurul oras din tara care indeplineste regulile privind suprafata optima de spatiu verde;

5.Baile Tusnad. Statiunea din judetul Harghita afla la 650 de metri altitudine si este cel mai mic oras din tara;

6.Breaza. Inca din anul 1928 orasul din din judetul Prahova este statiune balneo-climaterica, iar aici poti respira aer curat datorita ozonului si ionilor negativi, cu efect terapeutic.

loading...

Add comment