Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Virgil Ianţu, despre România: „Ţara, aflată pe mâini ce ar fi trebuit încătuşate demult, este distrusă zi de zi“

Probabil că mulți dintre noi ne amintim de prezentator Virgil Ianțu de la emisiuile Vrei să fii miliardar, Copiii spun lucruri trăsnite și Te crezi mai deștept.Și-a început cariera cântând, fiind fost membru al Corului de Cameră Madrigal 1990-1999 solist și membru al formației The Fifties.Virgil Ianțu, pe numele real Virgil Gătăianțu a scris un text pe pagina sa de Facebook în care enumeră problemele existente ale României printr-o serie de întrebări.

Prezentatorul TV și-a exprimat părerea despre țara noastră prin această postare, alcătuită din mai multe întrebări. El pune normalitatea în contrast cu multiplele probleme existente în ţară, printre care faptul că aceasta „se află pe mâini care ar trebui încătuşate“, fiind distrusă zi de zi de acestea, dar şi că „suntem călcaţi în picioare prin decizii politice“. Din păcate, putem spune că are dreptate. Ce am făcut noi să merităm asta? Noi, cetățenii cinstiți care ne plătim dările la stat și ce primim în schimb? După cum spune și Virgil, noi „suntem călcaţi în picioare prin decizii politice“.

Prezentatorul spune că nu urmărește știrile, deoarece îl afectează tot ceea ce aude și vede la știri. „Ce se întâmplă cu România? Ce se întâmplă cu noi?“, spune Ianțu.

„E normal să evit să urmăresc ştirile pentru că îmi fac rău fizic? E normal să am zilnic sentimentul de frustrare? E normal ca zilnic să fim călcaţi în picioare prin decizii politice? E normal să privim cum ţara, aflată pe mâini ce ar trebui încătuşate demult, este distrusă zi de zi? E normal ca legile să fie scrise de cei pentru care legea nu există? E normal să dăm, prin lipsa de atitudine, liber la furt? E normal ca un „Ministru al Justiţiei” să fie călăul justiţiei? Se pare că trăim aceste evenimente, acceptând faptul că ele au devenit o stare de normalitate. Ce se întâmplă cu România, ce se întâmplă cu noi? #romaniamea“, scrie Virgil Ianţu pe Facebook, alături de o imagine postată cu Parlamentul României şi una cu Guvernul.

Ce putem face să schimbăm aceste lucruri oameni buni? Trebuie să ne imobilizăm și să începem să facem o schimbare. Este pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. Copiii noştri vor fi mâine ceea ce suntem noi astăzi!

loading...

Add comment