Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fă-ți singur ziua frumoasă,că de stricat sunt destui care să ți-o strice

De multe ori simțiți că cineva v-a stricat ziua cu o vorbă urâtă, o acțiune sau poate altceva ce v-a deranjat.Cunoașteți sentimentul.Sau te-ai trezit vreodată pe partea greșită a patului și ai impresia că vei avea una dintre cele mai proaste zile? Ei bine, tu decizi dacă îți faci ziua frumoasă sau nu.De tine depinde acest lucru.Iar vestea bună este că poți face oricând asta.Și că aveți deja toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a face acest lucru – este doar o chestiune de a le atinge. Iată cum…

Ieșiți afara – Aerul proaspăt, conexiunea cu natura și vitamina D sunt bune pentru dvs. atât fizic, cât și psihic, așa că luați în considerare să vă îndepărtați de birou și petreceți timp în aer liber, chiar dacă este doar parcarea din afara biroului tău.

Faceți mișcare – gândiți-vă mai puțin la „rezolvați-vă” și la „mișcări ușoare”. Luați în considerare programarea unei ședințe de mers în loc să stați pe scaun în sala de conferințe pentru încă o oră. Te vei simți mai bine și probabil te vei descurca mai mult în acest proces.

Ajută pe cineva – atunci când ajuți pe cineva te face să te simți mult mai bine.

Zâmbiți – Există dovezi științifice că, chiar și scrâșnirea dinților și forțarea de a zâmbi fals are un impact pozitiv asupra perspectivei tale.

Fă ceva ce îți place – Sigur, majoritatea dintre noi adoră să călătorească în localități exotice, toate cheltuielile plătite, dar în acest caz gândește-te un pic.Îți place să citești? Dă-ți permisiunea să citești singur, neîntrerupt timp de 5 minute. Chiar și doar câteva minute de timp poți transforma o zi de top înverșunată în partea dreaptă în sus și este uimitor ce va face această lume.A face ceva frumos pentru tine poate însemna, de asemenea, să vă permiteți să vizionați emisiunea TV preferată sau orice este ceea ce vă face fericit.

În fiecare zi, majoritatea oamenilor se gândesc la modul în care ar putea mulțumi pe cineva din jurul lor. Totuși, la ceea ce ei nu se gândesc adesea, este modul în care ar putea face ceva pentru a se mulțumi singuri o singură dată. Este extrem de important să faci zilnic ceva frumos pentru tine.

loading...

Add comment