Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 motive pentru care avem nevoie de un Scorpion în viața noastră

Scorpionii pot fi cunoscuți pentru natura lor intensă și înfricoșătoare. Dar există câteva motive care îi poate face unii dintre cei mai buni prieteni și parteneri. Iată 5 motive clare pentru care avem nevoie de un nativ Scorpion în viața noastră.

1. Ei când se îndrăgostesc de o persoană pot fi complet orbiți de dragoste.
Sunt magnetici, pot fi foarte seducători și își pot întoarce farmecul și carisma într-o clipă, făcând aproape imposibil celor din jur să le reziste. Ei se implică comple când sunt într-o relație, încât restul lumii pare să dispară pentru ei.

2. Scorpionii nu mint niciodată.
Ei urăsc minciuna și neadevărul. Chiar dacă ați spus o minciună mică și ați crezut că puteți scăpa de ea, ei vor afla și atunci când o fac nu va fi deloc bine. Ei se tem de trădare mai mult decât orice, iar odată ce încrederea lor este stricată, este extrem de greu să o recuperezi.

3. Sunt ferm loiali și se așteaptă la același lucru și de la alții.
În timp ce scorpionii nu își pot pierde ușor încrederea sau loialitatea, odată ce o fac, știi că sunt cu tine pentru călătoria lungă. Cu toate acestea, aveți grijă să nu luați acest lucru de la sine înțeles. Scorpionul se poate transforma din a fi cel mai bun prieten al vostru în cel mai rău dușman.

4. Ei sunt foarte devotați.
Posedă trăsături puternice de protecție și instincte care îi fac să fie extrem de protectori cu cei dragi.Ei sunt familiști convinși și părinți foarte buni.

5. Ei te pot citi ca pe o carte.
Atenția concentrată a unui Scorpion nu trebuie subestimată. Au simțuri ca cele ale unui șoim, indiferent cât de greu ar fi să încerci să-ți ascunzi emoțiile și să te prefaci că nu te deranjează nimic. Cumva, Scorpionul pare să știe toate tainele, temerile și grijile tale; instinctul lor este foarte puternic.

loading...

Add comment