Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum să vă curățați sinusurile în 15 secunde folosind degetul și limba.

Odată cu schimbările meteorologice din acest sezon, majoritatea oamenilor sunt predispuși la gripă și suferă de sinuzită și blocaje la nivelul nasului și urechilor.Avem o soluție rapidă și ușoară pentru dvs.

Folosește-ți limba și degetele.
Această tehnică reduce sau elimina cantitățile excesive de mucus, ceea ce duce la blocarea sinusurilor. Împingeți limba plat pe acoperișul cavității gurii. În același timp, apăsați un deget pe piele între sprâncene și țineți-l astfel timp de 20 de secunde.De îndată ce dați drumul, veți simți mișcarea către partea din spate a limbii pe măsură ce mucusul acumulat se înmoaie.Este un truc foarte simplu care își face treaba.

Presiunea peste sprâncene.
Această tehnică este utilizată pentru sinusurile frunții blocate. Aplicați presiune pe sprâncene pentru a duce la mișcarea mucusului. Așezați degetele la începutul fiecărei sprâncene, aproape de punctul central din mijloc, înclinați capul înainte, sprijinindu-vă pe coate.De îndată ce presiunea se schimbă după câteva secunde, ar trebui să glisați degetele în mijlocul sprâncenelor. Țineți-o astfel până când simțiți o ușurare.Glisați degetele până la capătul sprâncenelor și țineți apăsat pentru câteva secunde sau mișcați-le printr-o mișcare circulară pentru a stimula mișcarea mucusului prin frunte. Presiunea din capul tău va dispărea.

Un mini masaj.
Apăsați ferm și în mod repetat cu crestăturile claviculei cu vârfurile degetelor, pentru a stimula fluxul mucusului. Ar trebui să simți că îți degajezi gâtul. Urechile tale se vor deschide când presiunea este redusă.

loading...

Add comment