Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
nervul-sciatic

Cum deblochezi nervul sciatic: 6 moduri simple de a scăpa de durere

Nervul sciatic – ce ar trebui sa stii
Coloana vertebrala prezinta protejata, intre vertebrele sale, maduva spinala, popular cunoscuta ca maduva spinarii. Din maduva isi fac loc, printre fiecare vertebra, nervii paravertebrali.

Nervul schiatic prezinta doua radacini la nivelul coloanei. De fapt, fiecare dintre noi avem doi nervi sciatici, fiecare pentru un picior. Nervul sciatic drept care coboara pe piciorul homolateral se formeaza din radacina paravertebrala dreapta dintre L4-L5 (coloana lombara) si radacina nerviasa paravertebrala dintre L5-S1 – aceasta articulatie fiind speciala la nivlul coloanei, ea alcatuind cea ce numim unghiul promontoriu. Acest unghi este sensibil pentru ca leaga sacrul (si vertebrele sacrale care sunt sudate, deci imobile) cu coloana lombara care are mobilitate ridicata. De aceea foarte multe persoane supera de afectari la acest nivel.

Cum să scapi de durere acasă?
Când nervul sciatic este ciupit, simptomele se pot dezvolta aproape în același mod. Metodele de tratament pot varia dramatic. Unii pacienți încep să se simtă mai bine după câteva ședințe de fizioterapie. Alții vor suferi durere ani de zile. Sciatica se caracterizează nu numai printr-un curs lung, într-o revenire repetată, chiar și după câțiva ani.

Există multe metode populare, dar eliminarea manifestărilor de ciupire a nervului sciatic prin medicina tradițională are o serie de contraindicații. În primul rând, trebuie să consultați un medic. Uneori, unele remedii sunt cu adevărat bune, dar se întâmplă, de asemenea, să vă puteți face rău.

Remediile populare sunt bune în aproape toate cazurile, cu excepția unei hernii nervoase ciupite. Singura cale de ieșire este operația..

Medicamentul pe bază de plante în tratamentul bolii este indicat atât pentru uz extern, cât și pentru uz intern. Cele mai frecvente metode de a ajuta la eliminarea disconfortului se bazează pe utilizarea plantelor medicinale binecunoscute:

1.Infuzia casnică de frunze de aspen va ajuta la ameliorarea durerilor de picioare și de spate în câteva zile. Materii prime pe bază de plante, vindecătorii populari recomandă utilizarea verde, nu prea uscat. Pentru un litru de apă fiartă, de preferință dintr-un puț sau un izvor, este nevoie de o lingură de materii prime. Păstrați într-un loc întunecat timp de 10 zile și pot fi luate.
2.La o etapă timpurie, o compresa obținută din făina de secară este eficientă. Veți avea nevoie de un aluat gros pe apă. Produsul este fixat cu tifon steril. Pe deasupra, se arată că înfășoară spatele inferior cu pânză de lână.
3.Tratamentul cu ceară ajută la scăparea patologiei nervului sciatic. Ceara se aplică pe zona afectată, obținută cu ajutorul unei lumânări topite. Ar trebui să obțineți cel puțin 30 de straturi. Cursul trebuie făcut din nou la fiecare trei zile..
4.Băile de încălzire, dar nu fierbinți, cu utilizarea de hrean ras, ameliorează simptomele unui nerv ciupit la orice vârstă, după 12-14 zile. Astfel de băi pot fi înlocuite cu conifere după două săptămâni. Când proaspăt făcute ramură de pin se adaugă în apă.
5.Extractele de sunătoare, mușețel, chaga și urzică înțepătoare au un efect general tonic și analgezic. Eficiența ridicată a acestor plante în blocarea procesului inflamator a fost de asemenea dovedită..
6.Cel mai popular unguent de casă este preparat cu vodcă folosind miere, ridiche neagră și sare. Se recomandă aplicarea acestuia cu mișcări de masaj, chiar înainte de culcare. Un efect de încălzire și relaxare este important aici..

Chiar dacă tratăm nervul sciatic acasă, tot nu putem face fără ajutorul unui specialist calificat. La urma urmei, simptomele durerii la nivelul nervului sciatic se pot suprapune cu alte boli.După ce medicul va face un diagnostic final, va prescrie tratamentul adecvat.

loading...

Add comment