Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Masca de fata cu bicarbonat de sodiu te ajuta sa scapi de pete, riduri si cearcane.

icarbonatul de sodiu nu mai este folosit doar pentru a face biscuiți pufoși sau pentru a îndepărta mizeria dură.Acesta a devenit rapid și un produs popular pentru îngrijirea pielii, datorită proprietăților sale de curățare și exfoliere.Bicarbonatul de sodiu are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. De asemenea, textura sa granuloasă ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii care prind excesul de ulei și murdărie care provoacă erupții. În general, este un produs excelent pentru pielea dvs., atâta timp cât este utilizat corect. Fiind un exfoliant puternic, cel mai bine este să nu vă frecați pielea cu bicarbonat de sodiu. Aplicați-l ușor, astfel încât să vă puteți exfolia cu grijă, fără a vă deteriora pielea.

Măstile cu bircarbonat de sodiu pot face minuni în cazul petelor și cearcănelor.Totodată espompează în timp și ridurile.Pentru a ajuta la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii sau pentru a calma inflamația, unii oameni includ bicarbonat de sodiu într-un exfoliant facial sau mască.

Preparați o pastă de bicarbonat de sodiu din cel mult 2 lingurițe. de bicarbonat de sodiu și apă. Aplicați amestecul pe zona dorită sau umflături și lăsați-l să stea cel puțin 20 de minute.Poate începe să se întărească, dar este în regulă. Asigurați-vă că îl clătiți bine și aplicați o cremă hidratantă. Unii sugerează să lăsați amestecul peste noapte, dar acest lucru poate crește riscul de reacții adverse.Dacă aveți efecte secundare neregulate, dureri sau erupții cutanate, vizitați imediat un dermatolog.Această rețetă simplă pentru o mască de față cu bicarbonat de sodiu vă va face să vă luați rămas bun și de la punctele negre.Puteți adăuga dacă doriți miere și lămâie.Lămâia este antibacteriană, mierea se hidratează în mod natural, iar bicarbonatul de sodiu este antiinflamator. Cu alte cuvinte, acest trio de ingrediente poate ajuta la curățarea, calmarea, hidratarea și îndepărtarea petelor roșii.

loading...

Add comment