Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

În viață nu pierdem prieteni,doar aflăm pe parcus care care sunt cei adevărați.

Prietenia înseamnă loialitate. Prima și cea mai importantă cerință pentru prietenie este să fie loiali unul față de celălalt și să combine furtunile vieții împreună.Unii oameni nu obțin acest lucru.Ei cred că prietenia este o modalitate convenabilă de a trece timpul la un pahar de vin, la o poveste într-un bar, o modalitate de a-și demonstra valoarea, sau un înlocuitor pentru ceea ce le lipsește.

Când crești, se schimbă modul în care percepi să îți trăiești viața. Prioritățile tale se schimbă și începi să înveți ce înseamnă să te pui pe primul loc.Acesta este motivul pentru care dacă ne găsim cu tot mai puțini prieteni pe măsură ce îmbătrânim, nu pierdem prieteni. Tocmai descoperim cine sunt prietenii adevărați.Prietenia este ca un maraton pe drumul vieții și nu toată lumea poate alerga până la capăt. Nu toată lumea rezistă până la capăt.Oricare ar fi motivul, adevărații prieteni vor fi alături de noi, chiar de partea ta pe tot parcursul vieții.Vor trece peste obstacole alături de noi și prin momente grele, pentru că sunt, în primul rând, un bun prieten.

Uneori, prietenia este familia pe care nu am avut-o niciodată, dar ne-am dorit-o mereu. Este relația menită să depășească toate celelalte relații.Iar atunci când pierdem un prieten, ne întrebăm ce a mers prost și ce am fi putut face pentru a evita asta.Ne învinovățim. Credem că, poate, dacă aș fi făcut ceva diferit, am fi totuși prieteni.Adevărul este că, oricât am crezut că suntem prieteni, timpul nu definește calitatea prieteniei.Dacă un prieten decide să se ridice și să plece fără măcar un cuvânt sau o explicație, dacă nu încearcă să repare lucrurile după o luptă sau doresc să fie auziți din nou, nu a fost niciodată prietenul nostru.

Așadar, dacă simți că prietenii tăi renunță la tine, ia în considerare câte schimbări personale ai făcut recent.Alegeți un nou hobby.Lucrează mai mult.Fă lucruri care te fac pe tine fericit, nu pe prietenii tăi.Nu te stresa.Dacă oamenii se îndepărtează încet din viața ta, înseamnă că nu erau prieteni adevărați și nu te meritau.În zilele noastre, este tot mai greu să găsești un prieten adevărat, deoarece multă lume caută să profite de la noi. Dar nu te stresa, toate vin la timpul lor.

loading...

Add comment