Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
grasime-abdominala

5 alimente consumate regulat, care pot ajuta la scăderea grăsimii de pe burtă

A scăpa de grăsimea de pe burtă nu este doar o dorință estetică, ci și una necesară pentru o stare de sănătate cât mai bună.Grăsimea de pe burtă este una dintre cele mai periculoase zone pentru depozitarea grăsimilor.De fapt, grăsimea de pe burtă crește riscurile de deces prematur chiar și pentru cei cu o greutate sănătoasă.În unele cazuri, grăsimea abdominală poate fi dificil de eliminat.Din fericire, atunci când este combinată o dietă echilibrată și sănătoasă cu puțină mișcare, pot apărea diferențe semnificative.Există totuși câteva alimente hrănitoare care pot ajuta la eliminarea acestui strat periculos de grăsime de pe burtă.Iată în continuare o listă cu 5 dintre acestea.

1.Fasolea.
Fasolea este unul dintre cele mai sănătoase alimente pe care le puteți consuma, dar pe lângă acest lucru, este deosebit de grozavă pentru pierderea grăsimii de pe abdomen, deoarece este bogată în fibre solubile, care luptă împotriva inflamației care provoacă acumularea de grăsime pe abdomen.Unele studii au legat consumul de fasole de un risc redus de obezitate.

2.Iaurtul grecesc.
Iaurtul grecesc are un conținut scăzut de grăsimi și conține de două ori mai multe proteine ​​​​satisante decât iaurtul tradițional, ceea ce vă poate menține sătul mult timp și vă poate controla pofta de mâncare.Obținerea unei proteine ​​adecvate este esențială pentru topirea mai multor grăsimi, inclusiv a grăsimii de pe abdomen, deoarece proteinele sunt esențiale pentru construirea țesutului muscular slab care stimulează metabolismul.De asemenea, iaurtul este bogat în calciu, iar cercetările au făcut legătura între calciu și niveluri mai scăzute de grăsime abdominală.

3.Brocoli.
Brocoli promovează pierderea în greutate, deoarece are un conținut scăzut de calorii, reduce foamea și este plin de fitochimice care ard grăsimile, cum ar fi vitaminele A, C, E, K, bor și sulforafan.Brocoli stimulează metabolismul, poate curăța colonul și preveni obținerea de grăsime pe abdomen.

4.Ceapa.
Ceapa este o sursă de fibre solubile, ceea ce o face un aliment prebiotic puternic. Acesta asigură un intestin sănătos, care este esențial pentru pierderea în greutate și pierderea grăsimii de pe burtă.Ceapa are un conținut scăzut de calorii și surse excelente de nutrienți care pot fi eficiente pentru a pierde kilogramele.

5.Morcovul.
Morcovul oferă o sursă bună de fibre și, de asemenea, ajută la evitarea constipației. Nu numai asta, dar morcovii ajută și la menținerea unui nivel sănătos de colesterol, precum și la prevenirea bolilor de inimă. Prin adăugarea sucului de morcovi în dieta ta zilnică se dovedește că este benefică pentru a reduce grăsimea de pe burtă.

Sfaturile și sugestiile menționate în articol au doar scop informativ general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale.Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau un dietetician înainte de a începe orice dietă sau de a face orice modificare în dieta zilnică.

loading...

Add comment