Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Veți avea o imunitate de fier cu sirop de cătină cu miere,ghimbir și lămâie.Iată cum să îl preparați.

Cătina este un membru al familiei Elaeganaceae și este originar din Mongolia și Siberia. Are 6 specii și 12 subspecii. Polenizarea are loc prin vânt.Este un arbust foarte spinos, care crește în mod normal între 2 și 4 metri înălțime.Boabele de cătină sunt recoltate din august până la sfârșitul lunii octombrie. Dar le puteți găsi și iarna, aproape înghețate, totuși, sunt perfecte.În timpul iernii, se recomandă păstrarea boabelor în miere. Deoarece mierea are un conținut de microelemente care este similar cu sângele uman, face ușor să fie asimilată de organism, cu proprietăți antibacteriene, bacteriostatice, vindecătoare și reparatoare.

Cătina are proprietăți antioxidante puternice.Ea susține sistemul imunitar și este capabilă să vindece virozele respiratorii și gripa.Studii suplimentare au arătat că uleiurile și sucul de cătină au un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular și au o activitate de scădere a colesterolului.Totodată cătina conține vitamina A, vitamina C și B, ajută la lupta împotriva infecțiilor și încetinește procesul de îmbătrânire. În timpul iernii ne putem proteja corpul cu acest amestec uimitor de cătină, ghimbir, miere și lămâie.Toate aceste ingrediente împreună au proprietăți antibacteriene și antioxidante, efecte antiinflamatorii, luptă împotriva răcelii obișnuite și a gripei și ajută în lupta împotriva infecțiilor.

Pentru a prepara acest sirop care întărește imunitatea, vom avea nevoie de 200 ml suc de cătină, pe care l-am făcut din 500-600 de grame de fructe de cătină; 200 grame de miere, sucul de la o bucată de ghimbir și sucul de la o lămâie mai mică.Și începem să preparăm siropul, amestecând sucul de cătină cu mierea.Strângeți sucul de la ghimbirul ras și adăugați-l la amestec.Apoi adăugăm sucul de la o lămâie, proaspăt stoarsă.Și este gata.Luați 1 lingură de sirop amestecat cu apă, pe stomacul gol, în fiecare dimineață timp de 1-2 săptămâni, o dată sau de două ori pe an.

Dacă preferați prevenirea răcelilor decât tratamentul lor, atunci trebuie să încercați acest sirop, pentru că toate ingredientele sale sunt foarte sănătoase.Suntem convinși că siropul minune va fi perfect pentru vremea umedă de toamnă și zilele reci de iarnă, vă va aduce cea mai bună stare de spirit și vă va proteja de gripă și frig.

loading...

Add comment