Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Rețeta de 150 de ori mai puternică decât usturoiul și lămâia. Distruge toate bacteriile, spune-ți adio tusei, curgerii nasului și întărește-ți imunitatea.

Ingrediente:
1 cățel de usturoi
1 ceapă
30 g de rădăcină de ghimbir
1 linguriță de chimen negru
200 ml de ulei de măsline

Mod de preparare:
Tăiați fin sau zdrobiți cățelul de usturoi. Usturoiul este cunoscut pentru proprietățile sale antivirale și antibacteriene.
Tăiați ceapa. Ceapa conține antioxidanți și substanțe care ajută la combaterea infecțiilor.
Curățați și tăiați fin rădăcina de ghimbir. Ghimbirul este recunoscut pentru efectele sale antiinflamatoare și poate ajuta la ameliorarea simptomelor de răceală și tuse.
Adăugați chimenul negru. Acesta este cunoscut pentru proprietățile sale de întărire a imunității.
Combinați toate ingredientele într-un borcan și turnați uleiul de măsline peste ele. Uleiul de măsline este benefic pentru sănătatea inimii și poate ajuta la absorția mai bună a nutrienților.

Păstrați-l într-un loc răcoros și întunecat.
Puteți consuma amestecul ca atare sau îl puteți adăuga în mâncăruri.

Usturoiul
Este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antivirale și antifungice. Usturoiul poate ajuta la întărirea sistemului imunitar, la reducerea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare. De asemenea, conține antioxidanți care pot contribui la prevenirea bolilor cronice.

Ceapa
Bogată în antioxidanți, ceapa ajută la combaterea inflamației și poate reduce riscul de boli de inimă. De asemenea, este o sursă bună de vitamina C și poate ajuta la întărirea sistemului imunitar.

Ghimbirul
Are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante puternice. Este adesea folosit pentru ameliorarea grețurilor și a indigestiei. De asemenea, poate ajuta la reducerea durerilor musculare și la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare.

Chimenul negru
Acesta este recunoscut pentru efectele sale antiinflamatorii, antioxidante și antidiabetice. Poate ajuta la îmbunătățirea funcției imunitare și a sănătății respiratorii.

Uleiul de măsline
Este un element central al dietei mediteraneene și este apreciat pentru beneficiile sale asupra sănătății inimii. Este bogat în acizi grași mononesaturați și antioxidanți, care pot ajuta la reducerea inflamației și la protejarea împotriva bolilor de inimă. Uleiul vegetal, în funcție de tip, poate oferi de asemenea beneficii similare, dar uleiul de măsline este adesea preferat pentru profilul său nutrițional superior.

Deși acest amestec are multe beneficii potențiale, nu este un substitut pentru tratamentul medical convențional. Pentru probleme de sănătate specifice sau pentru sfaturi detaliate, este indicat să consultați un profesionist medical.

loading...

Add comment