Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Morcov și miere la borcan, o rețetă pentru întărirea vederii

Există o zicală din bătrâni care spune că cine vrea să fie pentru totdeauna tânăr trebuie să mănânce 2 morcovi cruzi pe zi.Studiile recente aduc mai multe informații și detalii cu privire la beneficiile extraordinare pe care le au morcovii asupra sănătății noastre. Ei stimulează vederea, reduc nivelul colesterolului, curăță ficatul și previn cancerul.Iată în continuare o rețetă foarte simplă și sănătoasă pentru întărirea vederii.

Pentru această rețetă simplă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: Morcovi (1/2 kg), Lămâi (1/2 kg) și Miere.
Curățați morcovul de coajă și dați-l prin răzătoare.Pune morcovul într-un borcan de sticlă mare și adaugă lămâia tocată. Toarnă mierea peste amestec pentru a umple borcanul. Asigurați-vă că mierea acoperă lămâia și morcovii, astfel încât să se înmoaie. Închideți borcanul bine și păstrați-l la frigider. Lasă-l să se înmoaie 10 zile, apoi folosește amestecul ca remediu.

Luați o linguriță din acest amestec de 3 ori pe zi. Asigurați-vă că îl luați cu 30 de minute înainte de masă. În timpul tratamentului, nu trebuie să consumi alcool. Un mod mult mai simplu și practic de a-ți îmbunătăți vederea este să bei un pahar de suc de morcovi cu 2 lingurițe de miere pe zi. Mâncând 1 morcov ras amestecat cu miere este, de asemenea, extrem de sănătos și util.

Încă din copilărie, mulți dintre noi am fost nevoiți să mâncăm legume, în special morcovi, deoarece sunt buni pentru vedere. Acest sfat este susținut de numeroase studii care dovedesc exact acest lucru. Morcovii nu sunt capabili să vindece diverse afecțiuni ale ochilor, dar pot preveni numeroase probleme de ochi cauzate de deficiența de vitamina A. Corpul nostru va transforma beta-carotenul din morcovi în vitamina A, un antioxidant esențial care menține sănătatea ochilor. Atunci când sunt consumați regulat, morcovii pot preveni cataracta, degenerarea maculară și orbirea nocturnă sau incapacitatea de a se adapta la vederea nocturnă.

Așadar, consumați regulat morcovul și mierea, pentru a avea o vedere perfectă.

loading...