Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nutriționista lui Jennifer Lopez dezvăluie regulile de aur pentru un metabolism rapid.

Dacă există un lucru pe care nutriționistul celebru Haylie Pomroy vrea să-l cunoască, este faptul că metabolismul „bun” nu înseamnă câștigarea unei loterii genetice.Filozofia ei – una pe care a transmis-o clienților precum Jennifer Lopez, este că fiecare poate optimiza modul în care corpul folosește alimentele pentru combustibil. Nu este nevoie decât de câteva înțelepciuni, printre care „mâncați mai puțin, faceți exerciții mai mult”, cu care am fost hrăniți de-a lungul anilor.

Când mănânci mai mult, dar alegi alimentele potrivite la momentele potrivite, poți efectiv să îți crești rata metabolică, să-ți crești puterea, să îți îmbunătățești tonusul pielii și să obții mai multă energie.Nutriționista lui Jennifer Lopez dezvăluie regulile de aur pentru un metabolism rapid.Toate acestea pentru a fi super durabile pe termen lung, asigurând o schimbare durabilă în modul în care vă simțiți.

Mănâncă mâncare adevărată.
Practic, acest lucru include fructele, legumele, cerealele, carnea, ouăle și peștele – și exclude substanțele chimice produse de om, cum ar fi îndulcitorii artificiali, coloranții și conservanții, dintre care mulți dintre ei se crede că perturbă activitatea metabolică.Cel mai simplu mod de a vă asigura că mâncați mâncare adevărată este de a evita orice este procesat.Regula ei numărul unu: Dacă pe ambalaj există o mulțime de ingrediente pe care nu le recunoașteți, puneți-l înapoi pe raft.

Nu deveniți obsedați de calorii.
Sunteți gata să vă puneți în serios în ceea ce privește pierderea în greutate, așa că săriți prânzul sau să mâncați câteva mușcături de pui la grătar și o bucățică de brânză și să o numiți cină.„Mâncarea mai puțină în realitate agravează situația”, explică nutrționista. Când metabolismul dvs. este prea lent, veți păstra chiar și salata sub formă de grăsime și cu siguranță nu veți arde nicio grăsime.De fapt, cercetările arată că calitatea alimentelor contează mult mai mult decât cantitatea atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor dvs. de pierdere în greutate.

Exerciții fizice.
Potrivit lui Pomroy, nu este vorba doar despre cât de mult exerciții fizice, ci și de ce fel. Ea sugerează o combinație de antrenament cardio și de forță pe tot parcursul săptămânii vor fi extrem de beneficii pentru metabolism.

Mănâncă alimente pe care le iubești.
Dacă încercați să vă conformați la o dietă restrictivă plină de alimente, nu veți face parte din aceasta, nu veți fi niciodată mulțumit de rezultate.Așadar, conținuați să mâncați când vă este poftă de o felie de pizza sau un taco mexican.Permițându-vă să vă bucurați de alimente stimulează secreția de endorfine și reduce hormonii de stres, care la rândul lor îmbunătățesc metabolismul.

loading...

Add comment