Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 lucruri care se vor schimba în viața ta când îți vei pierde părinții

Nu ne dăm seama niciodată că părinții noștri sunt ființe umane până când este prea târziu. Noi creștem gândindu-ne ca sunt invincibili. Dar apoi crestem și uităm că și ei îmbătrânesc.Înainte de a ne cunoaște, ne uităm că super-eroii noștri se transformă în oameni bătrâni pe care nici nu îi mai recunoaștem.Ne este prea frică să spunem ceva, dar știm că într-o bună zi nu vor mai fi aici.Există multe lucruri pe care ați dori să le spuneți când părinții voștri încă erau în jur pentru a le auzi. Iată 10 lucruri cu care vă veți confrunta după ce părinții dumneavoastră vor pleca. Învățați din aceste lecții și schimbați-vă viața acum. Nu trebuie să așteptați până când părinții dvs. nu vor mai fi să le arătați dragostea și aprecierea voastră.

1. Veți înțelege importanța familiei mai mult.


Nimeni altcineva nu te va iubi atât de necondiționat. Nu contează cât de des te-ai simțit că te-au judecat sau te-au certat, ei nu ți-au întors niciodată spatele, nu-i așa? Ei bine, probabil că auzeai des să ți se spună: „Vreau doar cel mai bine pentru tine” și așa și e.

2. Nu veți putea să vă mutați mult timp.


Te vei simți fizic bolnav și vei dori mai mult decât orice să fie mama sau tata să te facă să te superi și să aibă grijă de tine apoi.

3. Vei simți o pierdere pentru nepoții și strănepoții, care nu îi vor întâlni niciodată.


Fotografiile de familie pe care nu le vei mai face, sărbătorile pe care niciodată nu le vei mai petrece împreună … viața amintirilor nevăzute îți va inunda creierul.

4. Nu veți mai putea niciodată să ascultați oamenii care se plâng din nou de părinții lor.


Ai da orice pentru ca mama ta să te cheme în casă sau să te contrazică cu ceva.

5. Tristețea nu dispare niciodată.


Uneori, vei plânge la fel de mult ca și în ziua când au murit. Durerea se schimbă odată cu timpul, dar nu dispare niciodată.

6. Vei fi gelos pe oricine are părinți cu care să-și petreacă timpul.


Vei încuraja prietenii și oamenii din jur să plece acasă la părinți în vacanțe sau de sărbători să-și petreacă timpul cu ei.

7. Sărbătorile vor fi mai singure.


Chiar dacă veți avea un soț sau chiar copii dvs., Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Crăciunul și toate celelalte sărbători se vor simți mult mai goale.

8. Le vei afla secretele.


Veți descoperi detalii despre viața părinților dvs., care vă fac inconfortabil. Îți vei da seama că erau de fapt oameni, nu doar părinți, și nu vei ști cum să o rezolvi pentru că nu le poți spune.

9. Încă vei simți nevoia să îi suni când se întâmplă ceva.


Uneori, puteți chiar să vă scoateți telefonul și să realizați doar când sunteți pe punctul de a apăsa „Apelați” că ei nu mai sunt aici.

10. Vei realiza cât de mult i-ai iubit.


Aceasta este ironia pierderii. Îți dai seama cât de adânc ai iubit pe cineva până nu mai este acolo să-i spui asta.

loading...

Add comment