Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Prietenia nu cere să vă vedeți sau să vă vorbiți zilnic.Ci să vă vreți binele mereu.

Când ești destul de norocos să ai un prieten cel mai bun adevărat, îți dai seama că ai ceva în viața ta.Nu trebuie să vă vedeți neaparat constant, nu trebuie să vorbiți non-stop, deoarece ei vor fi acolo când vei avea nevoie.Chiar dacă trece un an fără să vă întâlniți, simțiți dor unul de celălalt, dar acest lucru nu vă întrerupe conexiunea. Nu vă slăbește legătura. Și cu siguranță nu vă este teamă că nimeni nu va intra în locul dvs. și vă va lua statutul de cel mai bun prieten.

Când ai un prieten adevărat, indiferent dacă îl cunoști doar de câteva luni sau de câteva decenii, nu ai nevoie de o validare constantă a prieteniei voastre. Există ceva în relația dvs. care curge ca apa.Nu înseamnă că nu aveți neînțelegeri, nu vă răniți sentimentele celuilalt sau nu vă doriți să aveți mai mult timp împreună.Înseamnă că aveți sentimente puternoce și nu vă fac nesiguri sau vă faceți griji că prietenia dvs. nu va reuși, deoarece știți amândoi că legăturile dvs. se adâncesc odată cu trecerea timpului, nu se estompează.Atât de adânci încât ei știu lucruri despre tine pe care nimeni nu le știe.Știu secretele și temerile tale.

Un prieten adevărat este cineva care te lasă să ai libertatea totală de a fi tu însuți și mai ales de a simți.Un adevărat prieten te ridică atunci când cazi.Face tot ce îi stă în putiință pentru a se asigura că ești bine.Nu îi pasă cine încearcă să-ți facă rău, deoarece el va rămâne întotdeauna lângă tine să te apere de rău.O prietenie adevărată este una care nu se bazează pe utilitate sau plăcere, ci mai degrabă pe respect reciproc, admirație și recunoștință pentru cealaltă persoană. Acest tip de prietenie este una care trebuie să crească în timp.Utilitatea și plăcerea sunt temporare și orice relație construită pe o bază atât de slabă este sortită să cadă la un moment dat.O prietenie adevărată este construită pe principii și virtuți comune.Acesta este genul de prietenie care poate deveni mai puternică odată cu trecerea timpului.

La fel ca orice altă relație, prietenia necesită investiție în timp și grijă.Cu toate acestea, adevăratul semn care îți spune că ai un prieten pe viață este atunci când descoperi că te bucuri de fapt de acel timp petrecut și aștepți cu nerăbdare data viitoare să vă întâlniți.

loading...

Add comment