Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Tot ce se întâmplă în viață,fie bune sau rele,ele vin cu un scop.Nimic nu e întâmplător

Atunci când oamenii trebuie să facă față situațiilor dificile din viața lor, se liniștesc uneori spunând că totul se întâmplă dintr-un motiv. Pentru unii oameni, gândirea în acest fel face mai ușoară abordarea problemelor de relație, a crizelor financiare, a bolilor, a decesului și chiar a dezastrelor naturale, cum ar fi cutremurele sau inundațiile.Poate fi deranjant să crezi că lucrurile rele se întâmplă doar prin întâmplare sau accident.Dar mulți o fac.

Mai există o vorbă cunoscută care o spun oamenii destul de des: „Este voia lui Dumnezeu.” Nu știm dacă Dumnezeu a vrut să se întâmple, în afară de faptul că s-a întâmplat.Chiar a voit Dumnezeu ca sute de mii de oameni să moară într-un cutremur într-una dintre cele mai sărace țări ale lumii? Care ar putea fi motivul acestui dezastru și suferința continuă a milioane de persoane private de hrană, apă și adăpost? Din fericire, astfel de evenimente pot fi privite în mod alternativ ca rezultat al accidentelor, și poate chiar al întâmplării.Însă, nici istoria și nici seismologia nu sunt întâmplătoare, dar intersecțiile lor sunt adesea atât de imprevizibile încât ar trebui să le numim accidentale.

Dar revenim din nou la ideea că tot ce ni se întâmplă în viață,fie bune sau rele,ele vin cu un scop și nimic nu este întâmplător.Oamenii se schimbă astfel încât să poți învăța să le dai drumul, lucrurile merg prost, astfel încât să le apreciezi atunci când merg bine, crezi minciuni, astfel încât în cele din urmă înveți să nu ai încredere în nimeni, decât în tine însuți.Evenimentele pe care le parcurgeți și acțiunile pe care le întreprindeți creează persoana care devii.Nu ești un element aleatoriu în univers, reacționând mecanic la tot ceea ce ți se întâmplă.În schimb, ești o ființă umană. Ai fost înzestrat cu capacitatea de a crea sens din toate aceste evenimente.Acest lucru îți dă puterea de a crea sens din ele și de a începe să faci viața să funcționeze pentru tine, mai degrabă decât împotriva ta.

Este posibil să treci printr-o despărțire. Poate că te vei lupta la locul de muncă cu un șef rău. Poate vei avea de-a face cu durerea de a pierde pe cineva drag pentru totdeauna.Prin orice ai trece, nu înseamnă că acest lucru se întâmplă dintr-un motiv și că ar trebui să fii fericit că se întâmplă așa.Provocările prin care treci te transformă în persoana în care vei deveni.Când acceptați realitatea și finalitatea unei situații, aceasta închide capitolul poveștii și vă permite să treceți la lucruri mai bune.Deci, a crede că evenimentele din viața ta au un scop îți permite să faci un pas înainte pentru a te mai bine.

loading...

Add comment