Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 motive pentru care vei avea întotdeauna nevoie de mama,indiferent de vârstă.

Există multe lucruri în viață de care aveți nevoie. Ai nevoie de mâncare, ai nevoie de apă și ai nevoie de mama ta.Mama ta este cineva care este mereu acolo pentru tine și va face tot ce este nevoie pentru a te face fericit. O mamă este, de asemenea, cineva la care alergi când ceva nu merge bine sau când simți că lumea ta se prăbușește și ai nevoie de niște sfaturi bune.Fie că este ceva prostesc sau ceva serios, de multe ori ai nevoie de mama ta, indiferent de vârsta ta.Nu există o relație mai specială decât cea pe care o avem cu mama.Iată în continuare 7 motive pentru care vei avea întotdeauna nevoie de mama,indiferent de vârstă.

 1. Când ai nevoie de sfaturi de viață.
  Nimeni nu se pricepe la fel de bine în a da sfaturi ca femeia care te-a crescut.Nu numai că te cunoaște, dar poate fi și cea mai bună sursă din interior pentru a-ți da sfaturi.Fie că este vorba de sfaturi de dragoste sau dacă ar trebui să ai paste sau pui la cină, mama ta știe ce se întâmplă. Viața te poate lovi repede și uneori sunt prea multe decizii de luat sau prea multe variabile care pot intra într-o decizie. Obținerea opiniei unei persoane clare este esențială și este cu atât mai bine dacă este mama ta.
 2. Când inima ta este rănită.
  Din păcate, este inevitabil ca inimile noastre să fie rănite cândva în viața noastră adultă.Fie că este vorba de un prieten cel mai bun sau de cineva pe care am crezut că este cel care va fi, va fi greu să treci peste asta.Aici intervin mămicile noastre. Chiar are o cale de a ne înveseli.S-ar putea să nu avem nevoie de altceva decât de vocea mamei pentru a spune „Va fi bine”.
 3. Când pierzi pe cineva pe care-l iubești.
  A pierde pe cineva este foarte greu, în special pe cineva cu care ai fost aproape. Durerea pe care o simți în mod constant după aceea este ceva ce nu știi să înfrunți singur și s-ar putea să simți că nu va dispărea. Apelarea la mama ta este unul dintre cele mai bune remedii pentru aceasta.Dar pur și simplu să-ți dezvălui sentimentele către ea este de mare ajutor.
 4. Când ai nevoie de onestitate completă.
  Poate că prietenii tăi îți spun că un anumit tip sau fată nu te tratează corect sau poate că simți că ceva nu este în regulă.Persoana care va fi sinceră mereu, este mama ta.A trecut prin asta și cunoaște unele dintre cele mai bune sfaturi pentru viața și va fi, de asemenea, sinceră.Inima ei vrea ceea ce este mai bine pentru tine.
 5. Când ai nevoie de sfaturi în bucătărie.
  De exemplu, nu-mi amintesc niciodată cantitatea potrivită de zaț de cafea pe care să o pun pentru o ceașcă sau cât timp să țin supa pe foc.Chiar dacă aveți peste 30 de ani și uitați cum să curățați vinul de pe bluza albă, un apel rapid către mama ar trebui să îl clarifice.
 6. Când aveți nevoie de ultima aprobare.
  De când am început facultatea, nu i-am cerut mamei permisiunea pentru nimic și cred că este important să ai o viață adultă sănătoasă în care să devii propria ta persoană. Mama mea a îmbrățișat cu adevărat această parte din viața mea și există un respect atât de bun al granițelor. Ea mă lasă să-mi fac singur lucrurile și își dă cu părerea când cer.
 7. Când ai nevoie de puțină dragoste și grijă.
  Chiar dacă ești o persoană super capabilă, a fi îngrijit este cel mai bun sentiment.Îți dorești cumva să simți că îi pasă de tine și că vrea să aibă grijă de tine.Toată lumea are nevoie de mama sa, pentru multe lucruri. Să o lași să te trateze ca pe bebelușul ei puțin mai mult, indiferent dacă ai 18 sau 30 de ani, este cel mai frumos lucru.
loading...

Add comment