Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 sfaturi care te pot ajuta să recunoști prietenul adevărat.

Nu este atât de greu pe cât pare.El este acea persoană în care poți avea încredere.Acea persoană care nu te judecă când vine vorba de viața ta interminabilă de întâlniri și îți înțelege gândurile atunci când alții cred că ești atât de ciudat.Există atât de multe definiții care vorbesc despre ceea ce este cel mai bun prieten, dar un lucru pe care putem fi de acord cu toții este că cel mai bun prieten al tău este cel mai apropiat prieten – cel care nu te judecă și care te iubește indiferent de situație.

Uneori este greu să alegi dintre toți prietenii tăi preferați care dintre ei este cel mai bun și mai adevărat prieten al tău, așa că iată 8 motive pentru care o persoană este prietenul tău adevărat sau poate chiar și cel mai bun prieten.

 1. Prietenul tău te-a văzut în cele mai rele situații și încă te place.
  Dacă prietenul tău te-a văzut și a fost acolo pentru tine în timpul încercărilor și testelor prin care ai trecut de-a lungul vieții, atunci nu este doar un prieten, ci poate chiar cel mai bun prieten.
 2. Puteți petrece timp departe unul de celălalt și nu pare să conteze.
  Chiar dacă timpul trece pe lângă voi, stați departe sau nu v-ați văzut atât de des și nu ați vorbit zilnic, atunci când sunteți împreună vorbiți fără să opriți, ca și cum nu s-a întâmplat nimic.
 3. Îți spune adevărul indiferent cât de dur e.
  Dacă amândoi puteți glumi unul cu celălalt și vă puteți spune adevărul, indiferent dacă vă doare sau nu, atunci ea este o prietenă de păstrat.
 4. Nu se supără din orice lucruri mici.
  Amândoi puteți trece peste situații, indiferent dacă sunt împreună sau individual și puteți trece direct la următoarea.
 5. Se înțelege bine cu familia ta.
  Vă puteți duce amândoi la casele familiei sau la evenimentele celorlalți fără să vă simțiți inconfortabili.
 6. Vorbirea nu este întotdeauna obligatorie.
  Când sunteți împreună, puteți declanșa oricând o conversație bună și lungă, dar chiar și în tăcere, sunteți încă aproape ca întotdeauna.Vă înțelegeți de multe ori din priviri doar.
 7. Îți cumpără cele mai potrivite cadouri.
  Îți cunoaște stilul și știe exact ce îți dorești.Știe cum să te facă fericit cu lucrurile mărunte doar prin cunoașterea și acordarea atenției.Cumpără exact ceea ce tu ai căutat înainte, fără să-i spui măcăr un cuvânt.
 8. Vă susțineți reciproc, indiferent de ce se întâmplă.
  Indiferent de situație, este alături de tine atunci când ai nevoie.Te iubește, indiferent că țipi sau te mai enervezi uneori.

Și acum în încheiere vă spunem un citat foarte cunoscut: „Prietenia este cel mai greu de explicat din lume. Nu este ceva ce înveți la școală. Dar dacă nu ai învățat semnificația prieteniei, nu ai învățat nimic ”. – Muhammad Ali.

loading...

Add comment