Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
parintele-elpidie

Profeția părintelul Elpidie despre cele trei împărății ale lumii și viitorul omenirii

Părintele Elpidie, Arhimandritul Elpidios Vagianakis este un preot din Grecia, Rodos.El a lăsat moștenire o serie de profeții despre viitorul omenirii.Pe lângă aceasta, el realizează diferite mișcări umanitare pentru copiii din Africa.

„Am vazut copii care mancau pamant, insecte, furnici zburatoare.M-am revoltat.Atunci pentru prima oara mi-a venit ideea sa construiesc un orfelinat pentru copiii strazii, cei singuri, murdari, zdrentarosii,saracii Domnului”, a spus părintele Elpidie.

Părintele vorbește despre existența a unor trei regate: Împărăția Ursului consusă de Rusia, Împărăția Dragonului condusă de China și Împărăția Șarpelui- antihristul, falsul Mesia.Totodată acesta mai spune că vom trăi vremuri apocaliptice.

Zilele pe care le trăim, sunt foarte arcuite.Depinde de noi fie vom rămâne uniți cu Dumnezeu Tatăl, ca proprii copii ai Săi, fie vom pleca departe de El și vom ajunge în tabăra lui Lucifer.Suntem liberi să alegem, dar și să absorbim consecințele deciziilor noastre.Oricare dintre noi, care va alege să rămână loial lui Hristos și Sfintei Sale Biserici, trebuie să fie gata să îmbrace crucea omologiei, chiar a martiriului. Timpul nostru va indica cei mai mari sfinți ai Bisericii.

Satana se grăbește, se grăbește, prin fiul său Antihrist, să-și asume cârma dominației globale. De aceea, se mișcă arhivnic, în secret și cu multă înșelăciune și, la toate nivelurile de putere, pentru a deveni rapid „Liderul global”.Marea milă a lui Dumnezeu față de om, care nu vrea ca sufletul omenesc să se piardă în întunericul lumii interlope și a iadului, va permite să se întâmple trei mari evenimente, care vor ajuta întreaga lume să se preocupe mai întâi și apoi să decidă liber, în mod liber, cea mai importantă alegere din istoria umanității.Primul eveniment va fi legat de toate cele care se vor întâmpla acum cu sănătatea omului, care va experimenta continuu multiple manipulari distruse.Al doilea eveniment va fi legat de dorința incontrolabilă a unor lideri satanici, care în încercarea lor de a conduce întreaga lume, vor provoca o ciocnire globală cu nenumărate distrugeri globale.Cel de-al treilea eveniment va fi revoluția naturii însăși la națiunile creștine satanice, dar și la toți oamenii care se opun adevăratului Dumnezeu, ca un ultim efort al naturii de a-i trezi pe cei hipnotizați din omul satana, pentru a scăpa din el. , pocăiește-te și oprește distrugerea lui viitoare.Și acum, prieteni și frați, să ne unim cu încredere absolută în Dumnezeu și Împăratul nostru, pentru lucrarea sfântă a rugăciunii, ca să slăbim lucrarea satanei. Dumnezeu îi ascultă întotdeauna pe copiii Săi care fac voia Lui, pentru binele lor. Amin.

Acestea au fost lucrurile pe care părintele Elpidios Vagianakis le-a prezis despre lumea în care trăim.

loading...

Add comment