Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Animale de companie au suficientă dragoste de oferit pentru întreaga lume.

Deținerea unui animal de companie are multe beneficii pentru sănătate.Ele pot spori oportunitățile de a face mișcare, de a ieși afară și de a socializa.Mersul regulat sau jocul cu animalele de companie pot scădea tensiunea arterială, nivelul colesterolului și nivelul trigliceridelor. Animalele de companie pot ajuta la gestionarea singurătății și depresiei oferindu-ne companie. Majoritatea gospodăriilor din Statele Unite au cel puțin un animal de companie.Animalul de companie este consecința vieții sănătoase, nu cauza acesteia.

Studiile au arătat că legătura dintre oameni și animalele lor de companie poate crește condiția fizică, reduce stresul și poate aduce fericire proprietarilor lor.Animalele au adesea aceleași emoții ca oamenii – de la empatie și dragoste la ură și frică. Dar ei le experimentează într-un mod mult mai luminos decât noi. Nu îi abandonează pe cei care au nevoie de ajutor și arată empatie străinilor. A existat un caz în care o bătrână s-a rătăcit și elefanții au acoperit-o cu ramuri pentru a o proteja de hiene și au rămas cu ea până când a fost găsită de autorități.Animaelele pot face sacrificii pentru cei pe care îi iubesc.

Când iubești un câine, înveți de la el multe lucruri. Fiecare câine care vine în viața noastră ne aduce ceva de învățat. S-ar putea să învățăm semnificația perseverenței și răbdării, să râdem mai mult sau să trăim clipa. Uneori ne învață să fim liniștiți și alteori ne învață că ar trebui să fim încântați să aflăm ce se află de cealaltă parte a ușii.Câinii sunt uimitori. Odată ce ți-ai asumat angajamentul de a avea o relație cu ei, aceștia îți dau înapoi mai mult decât ți-ai putea imagina.Ei au suficientă dragoste de oferit pentru întreaga lume.

Din anumite motive, există această idee că câinii sunt calzi și iubitori, iar pisicile sunt reci – dar mulți proprietari de pisici știu că acest lucru pur și simplu nu este adevărat.Pisicile sunt defapt și ele, animale dulci cărora le place să se aline cu stăpânii lor – iar cercetările au dovedit că pisicile formează de fapt legături emoționale cu stăpânii lor, așa cum fac câinii.

loading...

Add comment