Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 moduri de a elimina gândurile negative și a face loc celor pozitive.

Toată lumea are și gânduri negative uneori.Dar nu totul este pierdut. Poți învăța să dai la o parte gândurile negative și să le inviți pe cele pozitive schimbând anumite obiceiuri și comportamente.Iată în continuare 10 moduri de a elimina gândurile negative și a face loc celor pozitive.

 1. Caută lucruri bune.
  Când vin gândurile negative, căutați ceva pozitiv în el. Puteți face acest lucru căutând lucruri mai ozitive în viața de zi cu zi. Pentru fiecare gând negativ, găsiți un lucru bun de iubit despre lume. Poate fi la fel de mic sau de mare pe cât doriți.
 2. Stai departe de gândurile negative.
  Gândurile negative nu te vor defini niciodată. Indiferent cât de puternici sau puternici se simt, prinderea lor asupra ta este temporară și nu are nicio influență asupra abilităților tale reale.Totuși, este ușor să fii uimit de gândurile negative, mai ales atunci când simt că vin chiar de nicăieri. Le atașezi gânduri rele suplimentare și ele cresc și cresc cu doar mintea ta ca temelie.În acest moment, aceste gânduri se simt foarte mult ca o parte din tine.Dar, în loc să le lași să te conducă, tratează aceste gânduri ca pe un musafir.Priviți-vă gândurile ca și cum ar fi din perspectiva unui străin. Nu interacționați cu ei.
 3. Determină cauza lor și înlocuiește-o.
  Care este cauza principală a gândurilor tale negative? Dacă nu știți de unde provin, nu le puteți reduce. Poate fi frica, obiceiul,prieteni toxici, sau chiar probleme din trecut.
 4. Concentrează-te pe prezent.
  Gândirea la viitor este importantă pentru planificare, dar concentrarea excesivă asupra a ceea ce urmează nu vă va ajuta. La urma urmei, deși vă puteți pregăti pentru asta și vă puteți atinge obiectivele, nu puteți ști definitiv ce se va întâmpla în viitor.Dar concentrarea prea mult asupra trecutului este inutilă, deoarece nu puteți schimba ceea ce s-a întâmplat înainte.Trăiește-ți viața și lasă trecutul în urmă și concentrează-te pe prezent.
 5. Fii pozitiv cu ceilalți.
  Aveți grijă suplimentară pentru a fi politicos cu toți cei pe care îi întâlniți.Interacționați cu ceilalți într-un mod entuziast.Complimentează pe cineva cu privire la aspectul, abilitățile sau calitățile sale.Ajută pe cineva cu o favoare.Dați cuiva câteva cuvinte încurajatoare.Toate aceste lucruri te va ajuta.
 6. Exprimați-vă gândurile.
  Păstrarea gândurilor negative la îmbuteliere vă poate provoca multă durere.Puteți vorbi cu un prieten, un membru al familiei sau o altă persoană de încredere din viața dumneavoastră despre necazurile dvs. sau chiar să solicitați ajutor profesional de la un terapeut sau un consilier.
 7. Limbajul corpului.
  Limbajul corpului joacă un rol imens în gândirea pozitivă și în perspectiva generală. Limbajul corpului este extrem de puternic. Este un instrument excelent pentru comunicare și empatie și poate chiar să vorbească mai tare decât uneori cuvintele tale reale.Acesta poate fi motivul pentru care poate influența chiar și modul în care gândești.În esență, ați putea să renunțați la gândurile negative, încurajându-le în același timp pe cele pozitive, schimbându-vă limbajul corpului.
 8. Practică recunoștința.
  Una dintre cele mai bune modalități de a invita pozitivitatea în timp ce blocați negativitatea este practicarea recunoștinței. Uneori, toate gândurile negative te pot face să uiți de lucrurile pozitive din viață.Studiile au descoperit că recunoștința poate crește de fapt fericirea și gândirea pozitivă în timp.Chiar și în zilele în care ești în cel mai rău moment, poți găsi totuși ceva de care să fii recunoscător.
 9. Schimbă modul de a vorbi despre tine.
  Multe dintre gândurile tale negative pot fi cauzate de faptul că continuă să le încurajezi prin vorbire de sine negativă.Începeți să folosiți afirmații pozitive atunci când vorbiți despre voi înșivă. În loc să vă lăsați jos, alegeți afirmații neutre când nu sunteți atât de sigur pe voi.
 10. Fă exerciții fizice.
  Nu trebuie să fie un antrenament dificil complet. Doar puțină activitate fizică timp de 20 până la 30 de minute poate avea un efect deosebit asupra gândurilor tale. Cum ar fi dans, înot, alergare, yoga, mersul pe bicicletă sau altele de acest gen.

Nimeni nu vrea să fie în permanență afectat de gânduri negative. Învățați să înlocuiți negativitatea cu pozitivitatea. La început poate fi o provocare, dar cu suficient efort și muncă grea, veți putea să vă luați rămas bun de la zile neînsorite.

loading...

Add comment