Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Citate magnifice ale lui Anthony Hopkins

Născut la 31 decembrie 1937, Anthony Hopkins este unul dintre cei mai remarcabili actori de la Hollywood și o legendă vie.Este un actor britanic de film, cunoscut în special pentru rolul doctorului Hannibal Lecter din filmele Tăcerea mieilor, Hannibal şi Red Dragon.Hopkins a început să lucreze în industria cinematografică la sfârșitul anilor ’60. Înainte de asta, a urmat o carieră scenică, pe care o ura. Se simțea de parcă lucrează fără rost și știa că poate face mult mai multe.

Hopkins și-a dovedit constant versatilitatea imensă și, datorită unei liste atât de lungi de realizări și premii, a fost cavalerizat în 1993.Abilitățile și talentul său sunt incontestabile, dar actorul își datorează succesul muncii grele. Încă repetă fiecare linie de peste 200 de ori – așa sunt oferite portretele de primă clasă.Iată în continuare câteva citate magnifice ale lui Anthony Hopkins despre trăirea unei vieți fericite și fără griji.

“Filozofia mea este: Nu-i treaba mea ceea ce spun sau cred oamenii despre mine. Eu sunt ceea ce sunt și fac ceea ce fac. Aștept nimic și accept totul. Și face viața mult mai ușoară.“

“Întâlnește-te cu femei care au cumpărat mai multe cărți decât pantofi.“

“Credeți în Dumnezeu, credeți în puterea Lui, El vă este aproape în orice moment al vieții.“

“Oamenii nu îți spun întotdeauna ceea ce gândesc. Ei doar stau și observă cum te descurci și avansezi în viață.“

“Viața este grea, dar trebuie doar să te ridici din pat, să te duci și să o trăiești.“

“Nu există nicio scurtătură către fericire, trebuie să-ți trăiești viața.“

“Toți ne vindem pe noi înșine într-un anumit grad, cred.“

“Toți visăm. Visăm viu, în funcție de natura noastră. Existența noastră este dincolo de explicația noastră, indiferent dacă credem în Dumnezeu sau avem religie sau suntem atei.“

“Iubesc viaţa din cauza a ceea ce are în plus să îmi ofere.“

“Astazi este ziua de Maine pentru care eram ingrijorat Ieri.“

“De ce suferim atat de tare cand pierdem iubirea? Nu mai am raspunsuri; doar viata pe care am trait-o. Durerea de acum face parte din fericirea de atunci.”

“Iubesc viata datorita a ceea ce are in plus sa imi ofere.”

loading...

Add comment