Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă vrei să fii fericit,păstrează-ți viața personală cât mai intimă posibil.

Noi, oamenii, suntem creaturi sociale. Și ca atare, dorim să avem conexiune. Ne place să ne legăm de oameni, ne place să împărtășim atât fericirea, cât și tristețea noastră. Asta ne face să ne simțim înțelese, auzite, iubite, mângâiate.Deschidem ușile lumilor noastre oamenilor, îi lăsăm să intre în fiecare lucru mic care ne face să ne simțim într-un anumit fel, ne purtăm inima pe mâneci, ne împărtășim întreaga viață cu ceilalți, fără să considerăm că într-o zi unii dintre acești oamenii pot profita de aceste informații și le pot folosi împotriva noastră.Nu încerc să par o persoană enervant de precaută și excesiv de pesimistă aici. Adevărul este că există anumite lucruri în viață care ar trebui întotdeauna păstrate private.Și iată care ar fi câteva dintre ele:

  1. Viața ta privată. Sigur, unele lucruri ar trebui împărtășite cu siguranță prietenilor tăi. La urma urmei, de aceea sunt aici prietenii, nu? Cu toate acestea, există câteva părți din viața ta pe care ar trebui să le păstrezi întotdeauna pentru tine. Fii deschis cu privire la lucrurile cu care te simți confortabil, dar păstrează-ți limitele. Viața ta nu este a nimănui decât a ta.
  2. Problemele de relație. Dacă trebuie să-i spui ceva partenerului tău, ar trebui să-i spui asta în față. Cererea de sfaturi de la prietenii tăi este în regulă, dar numai până la un anumit punct. Problemele cu care te confrunți tu și partenerul tău ar trebui rezolvate numai între voi doi. Nimeni altcineva nu ar trebui să fie implicat. Asadar, pastreaza-ti viata amoroasa pentru tine. Cu excepția cazului în care, desigur, partenerul tău este o persoană narcisistă, rea, care face din viața ta un iad viu. În acest caz, nu ezitați să cereți ajutor.
  3. Banii tăi.Când vine vorba de bani, oamenii sunt pregătiți să facă tot ce este mai rău pentru a obține ceva. De aceea, situația dvs. financiară este ceva care ar trebui să vă preocupe doar pe dvs. Cu cât vă dezvăluiți mai mult veniturile, cu atât vor încerca ei să le reducă.
  4. Punctele tale slabe. Fii foarte atent cui îi spui despre cele mai mari slăbiciuni ale tale. Nu orice persoană cu care petreci timpul este prietenul tău și nu orice persoană care este drăguță cu tine înseamnă cu adevărat că este și bună.
  5. Visele tale. Știi că cu cât îți împărtășești mai mult visele și obiectivele cu oamenii, cu atât mai puțină motivație vei avea să lucrezi din greu și să le îndeplinești? Nu știu despre tine, dar am simțit asta de mai multe ori. Împărtășirea planurilor mele de viitor cu oamenii nu a fost decât descurajantă pentru mine.
loading...

Add comment