Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

4 lucruri care vă vor întări căsnicia.

Ar trebui să avem limite într-o căsătorie fericită? 100% da. Toate relațiile necesită limite pentru un succes și o sănătate optimă.În timp ce cuvântul limite poate părea puțin intimidant, ele defapt au un alt scop într-o căsătorie.Într-adevăr, limitele ar trebui să fie prezente în toate relațiile noastre interpersonale, nu doar în cele romantice.Și, după cum vom afla în curând, limitele sau granițele nu sunt doar importante, ci vor întări și spori căsătoria.

Limitele într-o relație sunt cruciale. Ele permit unei persoane să-și întruchipeze propria valoare și să știe ce este necesar pentru a-și respecta și proteja propriile dorințe, nevoi și credințe.Se poate părea că limitele sunt acolo pentru a ne menține separați și, deși acest lucru este adevărat într-o anumită măsură, ele sunt, de asemenea, o modalitate prin care putem deveni mai apropiați și mai uniți pe deplin cu partenerul nostru.Să aruncăm o privire mai atentă asupra a ceea ce acestea ar putea fi și cum să le dezvoltăm în propria căsătorie.Iată în continuate 4 lucruri importante în căsătorie de luat în considerare.

Confidențialitatea.
Confidențialitatea poate fi una dintre cele mai ușoare limite de înțeles.Cu toții ne dorim și merităm confidențialitatea individuală. La un nivel mai tangibil, confidențialitatea pentru multe cupluri se extinde la lucruri precum telefoanele și rețelele sociale.Voi doi veți împărtăși parolele? Soția dvs. are acces deschis la mesajele text și e-mailurile dvs.? Acestea pot fi preocupări foarte personale, despre care va trebui discutat ca un cuplu. Discutați despre ce înseamnă confidențialitatea pentru dvs. în aceste domenii și despre cum puteți ajunge la o soluție care să se potrivească amândurora.Nu uitați, comunicarea clară și deschisă este totul într-o căsnicie.

Timpul.
Limitele în ceea ce privește timpul sunt, de asemenea, foarte importante.Timpul este valoros și, prin urmare, nu vrem să-l irosim pe al nostru sau al partenerului nostru.Respectarea timpului este deosebit de important într-o căsnicie.Poate că fiecare dintre partener are nevoie de timp în care să fie singur.De aceea, este important să ne oferim reciproc spațiul necesar pentru a face treaba.

Spațiul.
Spațiul este o graniță strâns legată de timp și de intimitate, în multe feluri. Când respect timpul petrecut de soțul meu, îi respect deseori simultan spațiul și intimitatea.Dar spațiul poate însemna, de asemenea, mai mult decât să-i permiți soțului tău să fie fizic îndepărtat de tine.Spațiul emoțional înseamnă a permite partenerului dvs. să aibă propriile sentimente, emoții și răspunsuri. Înseamnă să accepți cum răspund la lucruri, chiar și atunci când nu înțelegi sau nu-ți place.

Prietenii.
Un subiect deosebit de important de discutat este prietenia cu alte persoane.Mulți oameni au păreri puternice despre acest lucru, așa că asigurați-vă că dvs. și partenerul dvs. vă cunoașteți limitele în această zonă.Prieteniile sunt atât de importante în viața noastră și oferă o sursă necesară de sprijin și companie, care este diferită de ceea ce oferă soțul sau soția.

loading...

Add comment