Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Verișorii de aceeași vârstă sau vârstă apropiată au o legătură specială

Dacă te uiți înapoi în timp, îți poți aminti probabil prietenii din prima copilărie, cei în care ai avut încredere în primul rând. Da, vorbim despre verii tăi.Probabil aveți veri care s-au născut în același an cu voi.Aceștia sunt cei care au fost și sunt încă cei mai importanți pentru tine. Au rămas alături de tine încă din prima zi și sunt încă cei mai mari prieteni ai tăi până acum.În continuare vom vorbi despre legătura specială care se creează între veri de aceeași vârstă sau de vârste aproapiate.

Se simt ca frații.


Tu și verișorii tăi împărtășiți același sânge. Ei sunt ca fratele tău care nu locuiește în aceeași casă cu tine. Acest lucru, uneori, poate fi pozitiv, deoarece nu vei avea atâtea conflicte la fel ca frații obișnuiți. De fapt, ei sunt cei cu care poți vorbi dacă ai o luptă sau o ceartă cu frații tăi.

Împărtășiți amintiri din copilărie împreună.


Verișorii tăi și cu tine ați crescut împreună în același loc și ați fost crescuți într-un mod similar. Îți vei aminti pentru totdeauna primele tale amintiri cu ei. Au fost unul dintre primii oameni care s-au înveselit în victoriile dvs. și invers. Îți împărtășeai jucăriile și chiar hainele cu ei.

Ați trecut prin pubertate împreună.


La fel ca în copilărie, ați trecut și prin adolescență împreună. V-ați împărtășit primele realizări ca adolescenți cu ei și v-ați ajutat reciproc să faceți față provocatorilor ani de liceu. Le-ai povestit despre primele tale zdrobiri și ți-au spus despre al lor.

Îi mărturisești secretele tale.

I-ai cunoscut încă de când erai mic ți știi că secretele tale cele mai mari sunt în siguranță cu verișorii tăi. Secretele pe care le vor duce la mormânt dacă le veți spune lor. Le puteți spune totul, sunt cei mai buni ascultători și vă vor oferi cele mai bune sfaturi.

Nu te vor judeca niciodată.


Probabil că te cunosc mai bine decât oricine altcineva. Nu te vor judeca pentru lucrurile stupide pe care le faci și vor avea întotdeauna spatele. Ei știu motivele pentru care ai făcut lucrurile pe care le-ai făcut și nu le vor pune la îndoială. Ei doar te vor ajuta.

Întâlnirile familiale nu sunt niciodată plictisitoare când sunt și verișorii prin preajmă.
De când erați copii și până acum, întâlnirile de familie nu s-au simțit niciodată plictisitoare din cauza lor. Chiar dacă ești căsătorit, nu e nimic mai bun decât să stai lângă verii tăi.Ați trecut prin toate împreună. Ați împărtășit totul și fiecare aspect al vieții tale cu ei. Și tot o faci.

Chiar dacă veți trăi departe unul de celălalt și nu vă veți vedea foarte des, de fiecare dată când sunteți împreună, vă veți simți familiar, ca și cum nu v-ați părăsit niciodată.

loading...

Add comment