Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubirea și respectul sunt cadouri scumpe.Nu le aștepta de la „oameni ieftini”.

Toată lumea este demnă de dragoste și respect. Dar, de multe ori ne luptăm atât de mult pentru a câștiga dragostea și respectul din partea celorlalți, încât uităm de cea mai importantă persoană care trebuie să primească dragoste și respect din partea ta, ești chiar tu însuți.Cele mai mari dezamăgiri din viața noastră sunt adesea rezultatul așteptărilor greșite. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de relațiile și interacțiunile noastre cu cei din jur.Așteptările față de ceilalți oameni va reduce foarte mult frustrările și suferințele inutile, atât în ​​viața voastră, cât și a lor și vă va ajuta să vă concentrați asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

Nu mai așteptați iubirea și respectul de la oameni ieftini. Oamenilor ieftini le place să păstreze totul pentru ei înșiși.Este vorba despre a avea credință și încredere în cine sunteți și dorința de a acționa asupra acesteia. Decideți să nu rugați niciodată pe nimeni pentru dragostea, respectul și atenția pe care ar trebui să o primiți.Este important să fii drăguț cu ceilalți, dar este și mai important să fii drăguț cu tine. Atunci când exersezi iubirea de sine și respectul de sine, îți oferi ocazia să fii fericit.

Fiind creaturi sociale este o nevoie de bază pentru ca cineva să ne iubească să aibă grijă de noi să fie alături de noi și să ne respecte. Dar nu aștepta niciodată să primești iubire de la dușmani, sinceritate de la mincinoși, respect de la nesimțiți și lucruri scumpe de la oameni ieftini. Nu căuta toate aceste lucruri în locuri unde falsitatea și ipocrizia sunt dominante.Vei pierde ani și vei sfârși printr-un eșec. Caută-l acolo unde oamenii au caracter și onoare.Caută-l și câștigă-l prin faptele tale.Nu aștepta prea multe de la alții, tot ceea ce îți dorești, va veni în primul rând de la tine.

Nu aveți nimic de demonstrat nimănui.Nu trebuie să arăți lumii că sunteți buni.Nu trebuie să încercați să ascundeți lucrurile pe care le-ați făcut, care s-ar putea să nu pară măgulitoare. Trebuie doar să vă iertați și să vă acceptați așa cu sunteți și să aveți încredere în propriile puteri.

loading...

Add comment