Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Aceste 9 calități te vor ajuta să rămâi mereu o persoană atractivă,indiferent de vârstă și aspect.

Frumusețea fizică nu e tot ce contează.O față drăguță sau un corp sculptat s-ar putea să întoarcă capetele, dar modul în care acționezi și te porți atrage oamenii mult timp după o explozie inițială de pasiune.Nu oricine va găsi aceste comportamente atractive. Dar am descoperit de-a lungul deceniilor că persoanele care prezintă aceste calități se admiră, sunt respectate și deseori dorite.

 1. Trăiește-ți viața la maxim.
  Sigur, uneori trebuie să faci compromisuri sau să cedezi pentru a menține coeziunea grupului. Incapatanarea nu este o calitate atragatoare. Dar urmărirea intereselor dvs. și exprimarea individualității vă formează atracția, mai ales atunci când faceți acest lucru în fața dezaprobării.
 2. Nu te mai supăra din orice lucruri neînsemnate.
  Cred că este natura umană și cu toții cedăm din când în când. Oamenii atractivi recunosc meschinătatea și o evită.Ei rămân deasupra luptei și se implică doar pentru a face pace atunci când relațiile încep să se redefinească. Ei sunt cei pe care te bazezi pentru a rămâne temperat.
 3. Memorează ]ntotdeauna detaliile importante.
  Oamenii atractivi ascultă cu atenșie, memorează și rețin toate detaliile importante. Pentru a ieși în evidență, fii persoana care își face obiceiul de a-și aminti zilele de naștere, interesele și detaliile importante.Persoana atractivă face mai mult decât să-și amintească.
 4. Protejează-i pe ceilalți.
  Poate că este doar experiența mea, dar de atunci am descoperit că aceasta este una dintre cele mai atractive calități. Fii sufletul curajos care-i susține pe alții.Puncte duble dacă ești primul din mulțime care o face.
 5. Fii fericită, chiar dacă ești singură.
  O persoană care nu poate petrece singură timpul probabil are probleme pe care am dori să le evităm la un partener. Deci, da, poate că nu oamenii noi în vârstă considerăm această trăsătură atractivă. Poate că elimină doar o sursă de ne-atractivitate.
 6. Recunoaște și apreciază trăsăturile atractive ale altor persoane. Recunoașteți și validează binele în ceilalți.Complimentele pot fi extrem de atractive sau dezgustător de neatractive. Ați cunoscut vreodată pe cineva care prepară laude doar pentru a vă manipula sau a controla o situație? Acest tip de comportament – chiar și de o frumusețe fizică – poate face pe oricine urât.Dar complimentarea cuiva când este justificat, sincer, specific și lipsit de câștig personal te face fermecător.
 7. Faptele sunt mai puternice decât cuvintele.
  Lasă acțiunile tale să-ți promoveze măreția.Cei care nu vorbesc despre realizările și faptele lor bune emană o liniște siguranță de sine. Aveți senzația că este suficient ca ei să știe că au făcut un act amabil sau au realizat ceva impresionant; nu au nevoie de validare externă pentru a se simți bine cu ei înșiși.Fă lucruri mărețe, dar evită să te lauzi cu faptele tale. Lăudărosul respinge, dar cel smerit atrage.
 8. Trăiește-ți visul.
  Există ceva ciudat la tine pe care îl ascunzi de lume? Poate că vă place să vă îmbrăcați într-un anumit fel, dar vă este teamă de ceea ce ar putea crede oamenii. Permiterea trăsăturilor tale ciudate să se dezvăluie în public te face atractiv, nu pentru toată lumea, ci pentru unii oameni. Și chiar dacă nu, cel puțin te face interesant.
 9. Nu încerca să-ți ascunzi defectele.
  Cei dintre noi, suficient de conștienți de sine pentru a ști că luptăm cu propriile noastre defecte, vor găsi curajul și onestitatea atrăgători.Nu încerca să-ți ascunzi defectele.Nu-ți fie frică să-i lași pe ceilalți să-ți vadă defectele.
loading...

Add comment