Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Copiii nu sunt deloc o greșeală.Ei sunt darul lui Dumnezeu pentru noi.

Copiii nu sunt o greșeală. Ziua nașterii lor a fost mult timp determinată de Dumnezeu.Copiii sunt o binecuvântare sau un dar de la Dumnezeu, neașteptat și ar trebui să i se mulțumească lui Dumnezeu. Ce bucurie mai mare este decât să dai naștere unui copil sau să auzi vestea că s-a născut un copil al tău.

Copiii sunt o mare binecuvântare pentru toți cei din familie, părinți, bunici, unchi sau mătuși.Aceasta este o ocazie veselă din toate punctele de vedere și toată durerea intensă implicată în nașterea copilului pare să se palideze în comparație cu marea bucurie de a avea un nou copil în familie.Nimeni nu trebuie să fie trist că a primit un dar așa de frumos.Este posibil ca unii părinți să nu fie fericiți atunci când se naște un copil, din cauza lipsei de resurse necesare pentru a avea grijă de acel copil.Însă, Dumnezeu ne-a asigurat să nu ne facem griji pentru astfel de lucruri, deoarece El ne va oferi cu siguranță tot ce avem nevoie.

Fiecare copil se naște cu acordul lui Dumnezeu.Fiecare viață a fost formată de El. El are un scop pentru fiecare viață în parte.Nu contează cum se naște un copil, există întotdeauna un plan și este un plan bun atât pentru copil, cât și pentru părinți.Copiii sunt un dar de la Dumnezeu și o binecuvântare pentru toată familia.Atunci când copiii sunt crescuți într-un mod corect, vor aduce numai bucurie părinților.Dumnezeu ne arată iubirea binecuvântându-ne cu un copil.Iubirea pe care Dumnezeu o are pentru noi este motivul pentru care El a planificat lucruri bune pentru noi.Genul de iubire pe care ni-l arată Dumnezeu este genul de iubire pe care ar trebui să il arătăm fiecărui copil indiferent de modul în care a fost conceput.Când începem să vedem fiecare copil ca o binecuvântare, ei devin o adevărată binecuvântare și nu va exista nici o îndoială că ei sunt de la Dumnezeu.

Copiii te fac să simți cum este să fii părinte, te fac să-ți amintești vârsta copilăriei tale și sunt acolo pentru a-ți sublinia toate punctele tale forte și toate greșelile tale. Doar amintește-ți – copiii sunt darul lui Dumnezeu pentru tine.

loading...

Add comment